dilluns, 31 d’octubre de 2011

Aguantar el que vingui

El Girona va soportar com un gran boxejador els cops que va anar rebent de tot un pes pesant com el Dépor, i fins i tot va ser capaç de pegar primer i treure forces d'on no n'hi havia per no perdre-li la cara al partit fins al 93. Tot i això, la lògica es va acabar imposant i els més de 40 immortals reunits a la nostra seu per veure el partit no vam poder celebrar el final d'aquesta nefasta ratxa de resultats dels blanc-i-vermells.

El futur de l'entrenador i el de l'equip no estan gens clars. A ningú se li escapen ja els rumors ni les crítiques cap a tots els estaments de la institució de Montilivi. No sabem que passarà dissabte contra l'Hércules, però el que si sabem és una cosa: NO ENS IMPORTA. Som i serem gironistes fins al final i donarem el nostre complet suport a tothom que defensi als nostres colors mentre ens sigui possible. Està en mans de l'aficionat particular emetre la seva opinió sobre la situació del club, però nosaltres com a col·lectiu ens sentim obligats a reiterar el nostre compromís amb el Girona. Convidem a tothom a fer els comentaris que cregui pertinents sobre la conveniència o no de la continuitat de determinats membres de cos tècnic, plantilla o equip directiu, aquí mateix al nostre bloc o en d'altres, però dissabte a l'estadi demanem entrega total des del segon 0 fins a que l'àrbitre digui que s'ha acabat el matx. El nostre alè es la seva força. Enrecordeu-vos de l'any passat a Villarreal, Elx, Huesca o Barcelona.Centrant-nos ja 100% en l'actualitat de la penya, hem de dir que diumenge va ser un dia molt complet, ja que a part de la trobada de fires en la que vam veure el partit de Riazor, vam tenir activitat des de bon matí. Un grupet de membres de la nostra associació va assistir a la inauguració de la nova seu de la Peña Bética de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). La nostra amistat amb aquest col·lectiu de seguidors verd-i-blancs es remonta a la temporada passada, quan van venir al partit que enfrontava al seu Betis amb el nostre Girona i vam compartir dinar i molt bones estones al Bon Ibèric com a prèvia al matx. Com que les divisions canvien però l'amistat no desapareix, no hem pogut sinó estar amb ells en un acte tant important com es l'obertura de la seva nova casa. Un saludo a nuestros amigos béticos y muchas gracias por el amable recibimiento.
Després del mencionat aperitiu de la tarda tot seguint el partit de La Coruña, hi havia immortals que encara tenien ganes de festa i no van dubtar en desplaçar-se a fires tot lluint el nostre mocador (encara disponible per només 2 €). Allà van aprofitar per jugar a les atraccions de tir, amb força èxit, i fer una copa a barraques en un ambient de bon humor que va aconseguir fer oblidar la delicada situació de l'equip. Així també es fa gironisme.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no.vais.ala.coruña.como.sale.en.los.calendarios.mucha.boca.del.fran.es.un.chulo.aficion.no,fies,de.los.calendario.socio.5645

Fran ha dit...

Aquí no se ve el mensaje anterior entero. Procedo a reproducirlo al completo:

"no.vais.ala.coruña.como.sale.en.los.calendarios.mucha.boca.del.fran.es.un.chulo.aficion.no,fies,de.los.calendario.socio.5645"

Todos sabemos quien escribe de esta manera tan pobre y separando las palabras con puntos. Alguien que es tan listo como para enviar un mensaje insultando a miembros de nuestra peña desde el móvil de su propio trabajo.

La envidia y las ganas de malmeter de este hombre no conocen fin. Siempre está intrigando y intentando que nos peleemos entre nosotros.

Ahora sale con lo del viaje a La Coruña. Hubo contactos para organizarlo, pero desgraciadamente no hubo gente suficiente para ponerlo en marcha. Pero que nos tilde de mentirosos alguien con el bagaje de este señor, capaz de quedarse con dinero que no le pertenece y pretender hacernos creer que se lo habían robado...

En cuanto a lo de chulo, ese es un tema que me gustaría hablar cara a cara, como los hombres de verdad. Yo no soy de pelearme ni de utilizar la violencia, tan sólo quiero aclarar las cosas de una vez como se debe hacer, hablando.

Cuando te vea esta semana en el estadio voy a ir a hablar contigo y que me expliques en persona todo esto. Me jugaría un brazo a que eres incapaz de decir nada y huyes corriendo como el cobarde que eres.

Por cierto, ya me gustaría a mi saber si el número de socio con el que ha firmado es el suyo. Una vez tendría que caerle un buen puro a este individuo por suplantación de identidad.

Francisco J. Lara
Secretario de la Penya Immortal Girona

Fran ha dit...

Perdón, en mensaje anterior tampoco ha salido al completo. Lo pongo porque quiero que se pueda leer y se vea la mala fe que gastan algunos y lo poco que quieren a su equipo:

no.vais.ala.coruña.como.sale.en.los.
calendarios.mucha.boca.del.fran.es.un
.chulo.aficion.no,fies,de.los.calendario.socio.5645