dimecres, 15 de juny del 2011

Assemblea General 2011

Arribades aquestes dates a la Penya Immortal Girona ens toca fer una mica de balanç de l'exercici i que millor que fer-ho a l'Assamblea General Ordinària de socis que celebrarem al Bar Bon Ibèric, la nostra seu, a partir de les 20:00 hores del dissabte 18 de juny.

En aquest acte, com ja es tradicional, repassarem l'activitat de la penya durant aquest any, presentarem les comptes, aprovarem els pressupostos per a la temporada vinent i tindrem un espai per a precs i preguntes en la que cadascú podrà dir la seva.

Aquest any, en vista de la crisi que a tots ens afecta, hem decidit unificar l'Assemblea amb el tradicional sopar de final de temporada per disminuir despeses. Un cop acabada la reunió, tindrà lloc al mateix bar un abundant pica-pica al que tots els assistents estaran convidats.

Des de la Junta Directiva animem a tots els socis a participar en l'Assemblea, ja que amb la seva presència garantiran la bona salut democràtica de l'associació i, de passada, podran compartir una bona estona amb la resta d'immortals tot comentant el millor d'aquesta 2010/2011 a la que ja diem adéu.