diumenge, 18 de juliol del 2010

Sopar de final de temporada

Res no ens atura. Ni el penal agònic marcat per en Kiko, ni la feliç ressaca mundialista ni tan sols el neguit que vivim aquests dies per la resolució del futur econòmic i institucional del nostre Girona. La Penya Immortal continua viva i treballant, i per això organitzem, com ja ve sent habitual, una nova edició del nostre sopar de final de temporada. Serà el proper dissabte 24 a partir de les 10 de la nit.

Al igual que l'any passat, el lloc escollit ha estat el Restaurant "El Cabrit" de Girona. Els socis de la Penya podran gaudir del deliciós àpat de franc, i tots aquells simpatitzants i amics que ens vulguin acompanyar en aquesta vetllada podran fer-ho per només 25 euros.
Serà sens dubte una nit en la que no faltaran emocions retrobades recordant aquesta difícil temporada, intercanvis d'impressions sobre l'actualitat del club, alguna que altra sorpresa i, com sempre que els immortals ens reunim, diversió a dojo.

El nostre objectiu era poder celebrar el sopar després del tradicional partit contra el Salt per les festes de la localitat veïna, però la peculiar situació per la que està passant en aquests moments el club no ens assegura que se celebri aquest any. Desitgem de tot cor que la situació arribi a bon port pel bé del Girona i de tots els que cada diumenge gaudim i patim amb els colors blanc-i-vermells.