dimarts, 8 de juny del 2010

"Oir, ver y no tocar"

No amics, no ens hem equivocat al posar el títol d'aquest article, simplement hem volgut retre un petit homenatge a l'Alejandro del Toro, l'Alejandro és tota una institució a Las Palmas i de veritat que ens ha regalat moments inoblidables.
Sortíem divendres i quan vam arribar a l'aeroport del Prat ja ens trobàvem la primera alegria, els nostres jugadors viatjaven al mateix avió que nosaltres, així van tenir l'oportunitat de veure que l'afició estava amb ells i ens ho van agrair molt.
Com us havíem dit abans, l'Alejandro ens va fer molt feliços ja que el mateix divendres a la tarda ens va fer una visita guiada per tot l'estadi, un estadi cinc estrelles, el terreny de joc, el túnel de vestidors, la sala de premsa, des de dalt fins a baix, fins i tot el més sagrat dels jugadors, els vestidors, com podeu veure a la foto va ser una visita molt extensa i quan vam arribar als vestidors el nostre company Óscar ja estava una mica cansat.
Encara no us havíem parlat en aquest article dels nostres amics de la penya El Recibimiento i és que no tenim paraules que expressin tot el que han fet per nosaltres, divendres ens van portar fins a l'estadi i dissabte a les nou del matí ens van recollir a l'hotel amb un autocar per a fer una excursió que ni la millor agència de viatges podia programar.
La primera parada va ser a Teror, el poble de la dona de Fernando Alonso, allà es troba la Verge del Pino que és la patrona de l'illa, l'Agustí es va encarregar de posar uns ciris a la Verge pel nostre Girona F.C..
Després vam baixar fins a Arucas, allà es troba la fàbrica de Rom Arheucas, gracies a l'Alejandro el membre del consell d'administració de la U.D. Las Palmas i propietari de l'empresa, Rafael Méndez, ens va obrir les portes per a fer una visita, ens va mostrar tota la fàbrica, fins i tot un museu que encara no està acabat i que no havia visitat ningú. Al celler hi havia un munt de bótes signades per personalitats de l'esport, l'espectacle i de tots els àmbits públics. La nostra sorpresa va ser quan ens va anunciar que per l'any que ve la nostra penya també signarà una bóta, imagineu-vos l'honor de que el nom de la nostra humil penya acompanyi a noms com el de Julio Iglesias o Matias Prats.
Quan marxàvem, ell mateix es va posar al darrera de la barra per oferir-nos un tastet dels seus millors roms.
El dinar el vam fer a Firgas, els nostres amics de la penya El Recibimiento ens van convidar a un magnífic àpat a base de carn a la brasa i a on no van faltar las papas arrugás con mojo picón. Allà vam fer un intercanvi de regals.
I després cap al partit, del partit no cal que us expliquem res, tots l'heu vist per la tele, emoció fins el final i una victòria que ens deixa pràcticament salvats.
Cal dir que vam presenciar l'encontre les dues penyes juntes i d'això es va fixar força la premsa local, fins i tot el web de la U.D. Las Palmas a on han publicat una fotografia de tots nosaltres.
Quan va acabar el partit l'alegria era plena, l'afició local ens felicitava i la cara dels jugadors quan marxaven de l'estadi amb l'autocar ho diu tot.
Diumenge vam tenir una jornada de sol i relax a Maspalomas, allà vam brindar pels nostres jugadors, per tots vosaltres, per la U.D. Las Palmas i pels nostres amics de la penya el Recibimiento.
Ara toca esperar que arribi diumenge per a presenciar el partit contra l'Albacete a la nostra seu, també tindrem la radio a punt per a veure si podem celebrar matemàticament la permanència.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

HABER SI AHORA LE GANAN AL ALBACETE Y DE CAMINO NOS HACEN UN FAVOR A LA U.D.LAS PALMAS PARA ASEGURAR LA PERMANENCIA UN SALUDO AMIGOS.

Anònim ha dit...

ole hay que bien lo pasais si es que la peña inmortal es mucha peña inmortal,el año que viene a seguir recoriendo los campos,,,,, FORÇA GIRONA¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

lavape ha dit...

Desde Tarragoma primero de todo felicitar al Girona por su permanencia en Segunda un año más. Habéis conseguido hacer los deberes y no así como el Nàstic que tendrá que sufrir hasta el último momento. Veo que el viaje a Las Palmas fue perfecto. Turismo y victoria. No se puede pedir más. Ahora solo os queda que ganeis al Albacete y nos echeis una manita porque estamos con la moral por los suelos. Lo dicho, felicidades por la salvación y porque el año que viene tengamos otros derbis Nàstic-Girona.

Fran ha dit...

Me alegro muchísimo de que todo fuera tan bien por Gran Canaria, lo bonito del fútbol es ver como tiene la capacidad de unir a gente que de otra manera serían completos desconocidos.

Por fin parece que el Girona tiene pie y medio en Segunda para el año que viene, ahora solo hace falta que la suerte nos siga acompañando en los dos partidos que nos quedan.

Y mucho ánimo para Las Palmas porque con esa afición se merece seguir disfrutando de fútbol profesional.

Anònim ha dit...

pepe hay que hacer algo por el club...no puede ser que un señor llamado JORDI MATAMALA todavia no haiga cobrado la prima de ascenso, no puede ser que los jugadores lleben 4 meses sin ver un euro, me se saltan las lagrimas , porqwue gente con la profesionalidad que hemos tenido este año , con el señor (por llamarlo de alguna manera) ,gusó al frente de este club , va a ser muy dificil estar a donde estamos por muchos años. PANCARTA EL ULTIMO PARTIDO--GRACIAS JUGADORES ...¡GUSÓ ADIÓS!

Bienadicto16 ha dit...

Que envidia de viaje!GRACIAS PEPE por representar así de bien a la afición del Girona! El nombre de la penya immortal está creciendo junto al Girona FC!FELICIDADES A TODOS LOS INTEGRANTES!