dijous, 27 de maig del 2010

Per un bon ambient

Si diumenge tenim el partit més important de la temporada, una autèntica final i només es parla de que és jornada económica i que no hi haurà gaire gent a l'estadi vol dir que quelcom ha fallat, per la nostra part sí que us hem de dir que els que dirigim aquesta penya hem fallat ja que hem tingut tot un cap de setmana per posar el crit al cel com ho han fet els nostres jugadors i no ho hem fet. Bé, ara el que ens toca a tots és mirar d'engrescar el màxim d'abonats i simpatitzants per a que els nostres jugadors tinguin el recolzament que es mereixen. El nostre company Fran ens enviava el reclam de l'encapçalament de l'article mentres el nostre amic Óscar des de Las Palmas el que veieu al cantó d'aquestes paraules.
Si guanyem el partit pràcticament haurem assolit l'objectiu de quedar-nos un any més a segona, això ho hem de viure com una festa i per aconseguir-ho comptarem amb un reforç de luxe, diumenge tindrem a l'estadi el grup de percusió Xirois, ja fa dies que volíem portar a Montilivi aquest grup de joves format fa tres anys al barri de Santa Eugènia, finalment, tot i que la seva agenda és molt apretada seran amb nosaltres en aquest important partit.
Esperem que el color de les samarretes, gorres i bufandes, els càntics i crits de tots els aficionats que assistirem a l'estadi es barregin amb els batecs dels Xirois per a donar un gran ambient a la tarda de diumenge i celebrar amb un gironí de pro com en Raul Agné la salvació virtual del nostre equip.

7 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

ÒSTIA! Pepe Boníssim lo de la batucada a Montilivi, a veure si convences un parell de brasileres que vinguin a ballar a samba i ens puja una mica la pressió a tots!
Respecte la jornada econòmica no em sembla malament, el que no entenc és perquè no es pot comprar l'entrada a la guixeta a 10 euros, jo encara no he tingut temps d'anar a recollir l'entrada i si he d'acabar pagant els 25 euros em tocarà una mica els nassos...

Anònim ha dit...

si hay que pagar se paga coño!!! que garrepes que son algunos

Penya Curta GFC ha dit...

Ja,ja,ja!

És evident que téns problemes de comprensió lectora a part de problemes d'educació.
Estic d'acord amb la jornada econòmica el que em molesta és haver d'anar a comprar l'entrada perquè no disposo de gaire temps lliure.

Apa "ricachón", un altre dia poses el nom així sé amb qui parlo.

Salut!

Jordi B.

Penya Curta GFC ha dit...

Per cert a l'última hora del Club diuen que es mantenen el preus fins el diumege, bona notícia!

Per cert un detallàs lo de la pancarta per en Raul!

Jordi B.

Anònim ha dit...

Bien Pepe bien! La batukada causará furor entre el público asistente. La gente va a flipar. Aparte de animarse mas de la cuenta. Los directivos cada vez se parecen mas al sr. Zapatero,rectificando decisiones...menos mal,que han echo servir la cabeza.

El Recibimiento ha dit...

A Por ellossss con esa Batukada suerte y a ganar ......

Fran ha dit...

Enhorabuena a Las Palmas por esa goleada al Elche, que golazo de Javi Guerrero...

A ver si el Girona hace algo parecido esta tarde y nose quedamos tranquilos ya de una vez por todas.

¡Adelante Girona!