dimarts, 2 de març del 2010

De bon rotllo

Amics, dissabte tenim un partit d'alt risc, des de que vam pujar, la S.D. Huesca i el Girona, tal i com vam titular l'any passat, som com dues gotes d'aigua, dos clubs humils que compten amb uns jugadors que es senten totalment identificats amb la seva samarreta i amb una afició que viuen aquests anys d'esplendor del seu club amb gran joia. Dissabte hi ha un alt risc de que ens ho passem molt bé, hi ha un alt risc de que la jornada que visquem amb els "Fenómenos Oscenses" sigui inoblidable com la que vam passar allà, hi ha un gran risc de què els que ens acompanyeu al dinar de germanor que farem les penyes Miki Albert, Hiroshi, Cerà i la nostra amb els "Fenómenos Oscenses" visqueu moltes sorpreses al Restaurant El Cabrit de la Ctra. Barcelona. En Narcis ens ha preparat un menú per 21 euros molt bo i nosaltres hem preparat les sorpreses. Els que ens vulgueu acompanyar ja podeu passar per la nostra seu al bar Bon Ibèric per apuntar-vos al dinar.
I després del dinar cap a l'estadi, primer de tot desitjar a en Jordi Fullà que es recuperi de seguida del seu peu per a poder presenciar en viu la victòria del nostre equip a Montilivi, després dir als "foreros" que cada setmana són els testimonis del parer de l'aficionat més moderat i que viu el Girona més a dins del seu cor que el títol d'avui va per a ells. Pot quedar bé o malament, però si cadascú porta un rotllo del paper de W.C. i el llencem des de dalt de la graderia, hem de mirar de que no arribi al camp, potser l'efecte visual que donarà ens deixarà a tots sorpresos.
Des d'aquest bloc, animem a tots els ens llegiu a que porteu un rotllo per a viure un partit amb bon rotllo.

6 comentaris:

Geraldine López ha dit...

Cada dia m´agrada més llegir coses bones referent a aquest gran equip que desde petita he anat a veure quan estaven avall. És un equip que s´ho mereix tot perquè ha anat pujant esglaó a esglaó fent un gran esforç, i ara és important que es mantingui a segona, però més important és que la gent, passi el que passi, segueixi apoiant el nostre equip, el Girona.
Cada dia ens sorprendran més, i amb el proper partit, tinc la sensació que ens sorprendràn, i com diu aquesta publicació, tot serà bon rollo ;)

Anònim ha dit...

UN SALUDO A LA GENTE DE GIRONA Y A GANAR.A CARAVACA QUE DEJE GANAR A LOS DEMAS QUE YA SE SABE LA EXPERIENCIA ES UN GRADO FELICIDADES.ORLANDO.

Anònim ha dit...

¡Marchando un paquete de 12 rollos!

Esto cada vez parece más una hinchada y no el teatro jeje

¡Vamos Girona!

jordi ha dit...

En peu , en peu , que aixo no es el Liceu.
Jajajaja!!!

BIENADICTO16 ha dit...

Sobre todo recordad que esa acción se debe hacer con cabeza,sinó podríamos poner en un compromiso al club. Los rollos NO PUEDEN LLEGAR AL TERRENO DE JUEGO!!!!,se trataría de tirarlos desde los asientos de arriba,yo creo que un poco bombeados,y apunando hacía las primeras filas(casi siempre vacias) y la vaya! Como dice Pepe,puede quedar mal o bien,pero sino se prueba no se sabe,ademas si
es una acción cojunta con el resto de penyas y grupos de aficionados involucrados en la animación ,y se lanzan a la salida de jugadores,todo indica que quedará un bonito efecto visual!sigamos con e espiritu del ascenso!sigamos siendo el 12!y sigamos creciendo como afición!!!

jordi ha dit...

Pero yo creo que si llegan al campo tampoco pasa nada mientras no lleguen al cesped.
Yo he visto muchos estadios que detras de la porteria esta lleno de rollos de papel.
No pasaria nada si cayeran en la zona esa marron que hay detras de la porteria.