dimecres, 6 de gener del 2010

Regal de Reis

La cara de l'Arnau reflexa la felicitat dels trenta comensals que ens vam aplegar ahir al sopar nadalenc de la penya i és que l'assistència de l'Albert i en Brian va ser tot un regal de Reis.
El moment més divertit de la nit va ser quan vam fer entrega dels regals de l'amic invisible, els primers en rebre els seus van ser en Brian i l'Albert ja que havien de marxar d'hora.
L'emoció va arribar quan li vam fer entrega a l'Albert la pancarta amb la seva cara que hem estat lluint pels camps de l'estat a on hem estat presents. Les seves paraules d'agraiment van inundar de llàgrimes els nostres ulls.
Per acabar, dir-vos que divendres arriben els nostres amics de la penya El Recibimiento amb el petit Brian al capdavant, el mateix divendres farem un sopar de germanor, tenen la il.lusió de menjar garrí i aquest serà el plat principal del sopar, si voleu assistir podeu trucar a en Pepe al 677 77 51 42 abans de dijous a la nit.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

eiiii que bien lo pasemos ehhh con los regalitos,y con la presencia del brain y sobretodo el Manga que vaya todo muy bien en CHINA te echaremos de menos.

Anònim ha dit...

Espero que le vaya muy bien a Manga allá por China.

En Montilivi siempre quedará el recuerdo de aquella canción:
¡El único fruto del amor, Alberto Manga, Alberto Manga...!

Brian también un crack.

Penya Curta GFC ha dit...

Molt xula la pancarta de l'Alberto Manga i li desitjem una boníssima carrera esportiva i vida personal.

D'en Brian Sarmiento (i les seves excuses infantils, potser es pensa que som tontos...) prefereixo callar-me el que en penso atès que suposo que en aquest bloc al igual que al nostre no es toleren desqualificacions personals.

Salut!

Anònim ha dit...

Que tinguis sort Alberto