diumenge, 27 de desembre del 2009

El Girona també tindrà el seu nou estadi a Cornellà

Tot i que el que us diem avui serà signat el 28 de desembre, ho publiquem avui perquè tots marxem de festa per a celebrar la noticia.
Ja esteu al cas de que les obres de l'estadi Montilivi porten un retard considerable, doncs bé, en aquests moments estan totalment paralitzades ja que segons ens han informat les nostres fonts, que com coneixeu els que seguiu el nostre bloc, són totalment fiables, el Girona F.C. tindrà un nou estadi.
L'indret escollit és la població de Cornellà del Terri, com que la RFEF ja ha confirmat que Girona serà una subseu del mundial que es celebrarà a l'estat d'aquí uns anys, ha sigut la mateixa federació de futbol qui ha triat el lloc per la seva gran connectivitat i a més assumirà totalment el cost de l'obra.
L'estadi, com podeu veure a la maqueta presentada ahir, és una rèplica exacta del nou estadi de l'Espanyol, per la qual cosa els seguidors gironins podrem gaudir d'un estadi cinc estrelles. Entre els noms que més sonen per portar el nom de l'estadi és el de Estadi Josep Gusó.
Ahir, una de les persones que es mostraven més contentes era en Josep Maria Jofre qui prometia que els seients que havien comprat per Montilivi els farien servir per a fer una graderia a l'estadi Torres de Palau.
Per acabar dir-vos que el 28 de desembre és un dia molt especial i us recomanem que aneu en compte amb les innocentades, encara que aquestes siguin fetes amb tota l'estimació i respecte del món.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hahaha aixoo es una inocentadaa no?
si es veritat... deu ni dooo:D
bon nadaal!

Penya Curta GFC ha dit...

Ja,ja,ja! Boníssim!

Anònim ha dit...

Molt bona, la del nom de l'estadi la millor, per cert molt currada la maqueta del nou estadi

El Recibimiento ha dit...

ajjaajaj estara listo para este año ?

Anònim ha dit...

PINOCHOS! jajajaja