dimecres, 16 de setembre del 2009

L'etapa reina

Fent un símil ciclista que tant li agrada al nostre amic en Rivardo Pacheco del Nàstic, amb el desplaçament a Anoeta ens trobem a la meitat de l'etapa reina per a la nostra penya, els viatges seguits a Tarragona, Donostia i Huesca són tres ports que per a superar-los ens hem hagut de preparar molt. La satisfacció que ens dona veure l'alegria de la gent que va venir a Tarragona i de la gent que s'ha sumat a aquest viatge recompensa tot l'esforç realitzat.
A Donostia serem 25 seguidors els que anem amb la penya però segur que a Anoeta ens trobarem a molts gironins com l'any passat i com l'any passat donarem molt de color blanc-i-vermell a aquest estadi.
A part del partit, l'acte més important i que creiem deixarà un gran record entre nosaltres serà el dinar de germanor que la Peña Altza ens ha preparat a la Sociedad Gastronómica el Cangrejo, dinar a una d'aquestes societats no és fàcil per a qualsevol turista i nosaltres tindrem l'oportunitat de fer-ho gràcies als nostres amics, en Joseba i en Paco Montesinos.
Bé, a la tornada us explicarem amb més detall totes les experiències viscudes, només dir-vos que ja fa setmanes que estem en contacte amb en Fernando Lobera, president de la penya Fenómenos Oscenses del Huesca, preparant el proper desplaçament.

1 comentari:

Penya Curta GFC ha dit...

Amb vosaltres, el Girona mai camina sol!
Que tingueu un bon viatge i un bon resultat, ens cal.