divendres, 1 d’agost del 2008

Una nova llar

Tot el mes de juliol hem estat treballant per assolir un altre objectiu i avuí ja us podem anunciar que La Penya Immortal Girona ja disposa d'un local a on els seguidors gironins podreu viure un gran ambient en un indret extraordinari.

Situat al número 3 del carrer Pamplona, a pocs metres de l'Hipercor, el nostre amic en Jordi i la seva dona la Conxita dirigeixen aquest Bar amb l'experiència de més de 30 anys al ram de l'hosteleria. Des del primer moment que els hi vam plantejar l'ideia d'establir la seu social de la nostra Penya al seu local s'han involucrat totalment amb el projecte i això ho notareu a les visites que de ben segur ens fareu.

Veureu les parets carregades de samarretes, quadres, bufandes i una vitrina amb molts de records del Girona F.C. i de la nostra Penya. aprofitem per dir-vos que si teniu quelcom del Girona que us faci il.lusió que estigui exposat, nosaltres ho cuidarem com si ho tinguessiu a casa vostra.

Una gran pantalla gegant farà que els partits que jugui el nostre club a fora i siguin televisats els viurem com si estiguessim al camp.

Ja ho tenim tot a punt per fer una gran inauguració, segurament serà el proper 8-8-08, estem pendents de confirmar-ho amb el club perque volem que assiteixin tots els jugadors, entrenadors, directius, en fí tots els estaments del nostre Girona F.C., en breu confirmarem la data en aquest blog i als mitjans de comunicació de la provincia.

Com podeu veure, al blog quedarà un anunci permanent de la nostra seu per a que tothom la conegui abans de visitar-la.

Encara ens queden moltes novetats per anunciar, com ja us vam dir fa poc, estem preparant una temporada inoblidable.

2 comentaris:

Nuggets ha dit...

Osti! esta molt bé aquesta iniciativa! molta sort companys!

Visca el Girona FC i Visca Catalunya!

Oscar Duarte ha dit...

Que bien ya queda poco para disfrutar de la liga con el Girona