dijous, 3 de juliol del 2008

Preus dels abonaments

Molta gent ens demana informació sobre els preus dels carnets del nostre Girona F.C. per a la temporada vinent, la veritat és que per part del club hi ha molta cura en no dir res fins a la assamblea del dia 17 per respecte als socis.


Nosaltres hem fet un petit estudi per saber els preus dels abonaments dels altres clubs de la Segona A i així poder fer-nos una ideia. Cal dir que hem agafat els preus dels GOLS o FONDOS ja que per a Tribuna cada club té una gran varietat de seients i preus per la qual cosa no seria gaire fiable aquest estudi.


El que més ens ha sorprés ha sigut els preu del Rayo Vallecano 90 Euros, el Cordoba i Las Palmas segueixen amb 132 i 150 respectivament, després tenim el grup més nombrós de clubs que fan pagar al voltant dels 200 Euros, Salamanca i Hercules 175 i 180 respectivament van cobrar la temporada passada, la Real Societat farà pagar aquesta 189, Murcia i Castelló 200, els nostres veins del Nastic 215 i finalment el Celta 224 i l´Alabés 240 com el més car.


No hem pogut aconseguir els preus de tots els clubs però creiem que amb aquests exemples donem una informació prou acurada a tots aquells que encara no han passat per Montilivi a fer la seva reserva de carnet per por a que siguin uns preus excessius.