divendres, 2 de maig del 2008

Èxit del "I Torneig Penya Immortal Girona"

L'equip cadet del Girona FC que es va emportar el
primer "Torneig Penya Immortal Girona".

Només calia veure la cara de satisfacció d'en Carles Fraixino i en Miquel Jordán, principals artífexs de la competició, per entendre que la primera edició del Torneig que porta el nostre nom ha estat un gran èxit.
Ahir al camp de Torres de Palau es van aplegar més de 200 persones per gaudir d'una molt bona tarda de futbol oferida pels equips participants: la UE La Salle Girona (que tot i perdre els dos partits per 0-3 va estar molt per sobre del que reflexa el marcador), el CEF Gironès (que va lluitar fins a l'últim segon per la victòria, causant una excel·lent impressió) i el Girona FC (que va estar a l'alçada del que s'esperava d'ell i va acabar imposant-se al Torneig a la tanda de penals).
Agraïm la presència de jugadors del primer equip com Rangel i Nagore que abans de marxar cap al Torneig que havia de jugar el primer equip van voler recolzar la tasca de la Penya Immortal amb el futbol de base gironí.
També ens va alegrar l'asistència d'en Sergi Raset i molt especialment del regidor d'esports de l'Ajuntament de Girona, el senyor Josep Maria Jofre.
I TORNEIG PENYA IMMORTAL GIRONA
Resultats
UE La Salle Girona 0-3 CEF Gironès
Girona FC 3-0 UE La Salle Girona
Girona FC 1-1 CEF Gironès
Campió: GIRONA FC per penals (4-1).