jueves, 28 de julio de 2016

Posada a punt


Com si es tractés d'un motor que està a punt de fer un gran viatge, el Girona i el gironisme estan fent una minuciosa posada a punt per la temporada que començarà a mitjans d'agost i que, si bé tindrà com sempre l'objectiu d'assegurar una temporada més la presència del nostre club al futbol professional, aquest cop ens té a tots il·lusionats amb la possibilitat de fer quelcom molt i molt gros. Sabem que és complicat, que caldrà molt d'esforç per superar rivals amb molt de potencial, però hi posarem tot el que sigui necessari per ajudar a fer que la bona feina que aquest grup de jugadors porta fent des de la recta final de la 2012/2013 tingui recompensa. Quique Cárcel ha tornat a fer una feina excel·lent i ha aconseguit incorporar cares noves que han aconseguit minimitzar el cop que van suposar baixes tan importants com les de Becerra, Mata o Lejeune. Les tornades de Sandaza i Cifu, una jove promesa com Samuele Longo, murs per la porteria com René i Bono... no es pot demanar més. Per si no n'hi hagués prou, el procés de professionalització i creixement engegat amb l'arribada dels nous propietaris avança amb pas ferm, amb una pretemporada internacional (estada a Anglaterra, Costa Brava contra l'Olympique), acord de filiació amb el Peralada en la seva tornada a Tercera, nou impuls als continguts digitals dels mitjans oficials del club... només trobem a faltar el ja clàssic amistós a terres xampanyeres amb el que inauguràvem cada pretemporada, però suposem que ens pot el nostre esperit romàntic.


En clau immortal, aquesta preparació ha començat amb l'assemblea general ordinària que vam celebrar el passat dissabte 23 de juliol al Bar 106. Més de 40 socis van reunir-se a la nostra seu per fer balanç del que va donar de si la temporada 2015/2016 per a la nostra penya i el que preparem per a la 2016/2017. El president va destacar en el seu informe que si la Penya Immortal ha aconseguit ser un referent del gironisme a tota Espanya (només cal recordar les mostres d'estima del Congrés Nacional de Zaragoza o el Premi Gesto Deportivo de Càdiz) és per la gran implicació i activitat de la seva massa social que aconsegueix que les mancances d'un puguin ser cobertes per un altre. En el tema econòmic, la junta va fer un exercici de transparència i va presentar tota la documentació que acredita que el passat exercici va acabar amb un dèficit de 479 euros. No hi ha motius per a la preocupació, la salut financera de la nostra institució és de ferro i comptem amb un patrimoni de 2033 € (a 17 de març, pendents de fer uns ingressos i liquidacions que deixaran al compte una xifra molt semblant). Així ho van entendre els socis presents, que van aprovar per unanimitat la gestió realitzada i un pressupost de 2650 euros per a les activitats de la temporada vinent. Un altre dels anuncis de la nit va ser el dels actes del 25è aniversari de la fundació de la penya, que es duran a terme al llarg de tot el 2017. L'artista olotí Antoni Karris ja treballa en el logotip que simbolitzarà aquesta efemèride.


Acabada la reunió vam poder visionar el vídeo que en Joan Casermeiro va preparar amb les fotografies que ens vam fer al Congrés Nacional de Penyes de Zaragoza, més de 20 minuts d'instantànies que ens van recordar les divertides jornades viscudes a la ciutat del Pilar. Molts socis també van aprofitar l'avinentesa per recollir ja els seus carnets de penyista per a la nova temporada. Enguany el color vermell torna a tenir un gran protagonisme al disseny, en el que hi observem un escut del Girona brodat al fons. Tots els qui encara no sigueu socis recordeu que podeu unir-vos a la nostra gran família per només 20 € (3 € pels menors de 18 anys) i gaudir d'avantatges com descomptes en tots els desplaçaments organitzats per la penya, preus especials i preferència en les nostres activitats... i el que és més important, sentir-se part d'un grup que viu intensament el Girona i l'anima amb força, constància i bon humor.

       
Tal com hem mencionat, en Pepe va mencionar en el seu discurs l'estima que ens tenen les aficions de tot el país. Que allà on anem seguint el Girona hi tinguem amics i siguem tractats de 10 no és casualitat. Quan els penyistes i seguidors d'altres equips es desplacen fins a la nostra ciutat per seguir un partit a Montilivi, procurem que més enllà del resultat, s'emportin un bon record de la nostra província, obrint-los-hi les portes de la nostra seu, guiant-los pels llocs que cal visitar, fent-los tastar el millor de la gastronomia local... en aquesta voluntat de fer-los sentir com a casa s'emmarca l'acord de la nostra penya amb l'Hotel Sidorme de Salt, renovat recentment per un any més. Els penyistes que contactin amb l'hotel de part nostra podran gaudir d'un 10% de descompte en la tarifa vigent en aquell moment i gaudir dels avantatges per a grups a partir de més de 5 habitacions. Volem que Girona sigui una destinació de futbol de la que tothom marxi amb un somriure... però sense els tres punts!    

No hay comentarios: