dimecres, 2 de març del 2016

Un exemple per tots els derbis


Tenir la satisfacció de viure el partit contra els nostres veïns més immediats en un ambient de completa cordialitat ha de ser motiu d'orgull per a tots els aficionats del futbol de la província de Girona. No hi ha res menys agradable que els incidents t'espatllin una tarda de festa, i gràcies a la bona voluntat de gironistes i llagosterencs vam aconseguir evitar qualsevol taca en un dia tan genial, més enllà de les declaracions d'algun "valent" de xarxes socials, un d'aquells que fan del difama que algo queda la seva divisa. Per sort tothom qui ens coneix sap com som i a qui creure, inclosos els bons aficionats del Llagostera amb els que fa anys compartim amistat.


La Penya Els Canyeros del nostre amic Cuqui i companyia portava dies preparant amb il·lusió la trobada amb la nostra penya, aconseguint aplegar a més de 40 seguidors de les dues aficions al Bar Cal Javi de Palamós. L'ambient va ser el que corresponia a l'ocasió, amb dues aficions acostumades ja a relacionar-se amb el respecte i el bon comportament que es presumeix a les excel·lents persones que les composen. Els nostres convidats d'honor, en Toni Karris i en Josep, fotògrafs de l'agència CatPress, ens van obsequiar amb dues obres d'art pintades pel primer, una per cada penya.


Un bon grup d'immortals, gairebé 50 entre penyistes i simpatitzants, vam ser amb el Girona al Municipal palamosí, aguantant fred, pluja i fins i tot un xic de calamarsa. Molt de mèrit de tots els aficionats blanc-i-vermells desplaçats, ja que malgrat que el dia convidava a seure vora la xemeneia, van voler estar amb l'equip de Machín. Donar les gràcies novament a Ford Covesa per organitzar els autobusos que ens van permetre ser a terres empordaneses. Així d'implicades amb el club de la ciutat ens agradaria veure a moltes més empreses locals. També volem expressar el nostre agraïment als responsables de seguretat de tots dos club per les facilitats donades i a Isabel Tarragó, presidenta de la Unió Esportiva Llagostera que va donar ràpida resposta a les preguntes relatives a temes organitzatius formulades pel nostre president Pepe Sierra al llarg de la setmana.


El partit, com correspon a un derbi, va ser tens i disputat, amb alternatives, fases de descontrol i 10 minuts finals amb molt de ritme en el que un penal (primera decisió arbitral favorable pel Girona després de tres setmanes nefastes en aquest aspecte) transformat per Granell premiava als fidels gironistes presents a l'estadi amb els tres punts. Novament l'oportuna càmara del nostre tresorer Javi Rina va captar l'instant precís del gol blanc-i-vermell.


Per acabar, recordar que aquest dissabte tenim un gran pla. A les 18:00 hores anirem tots cap a Montilivi per donar-ho tot amb les nostres banderes i goles preparades per cantar de valent, el Girona rep un rival directe en la seva escalada en direcció a la promoció, el Mirandés i nosaltres l'hem d'empènyer cap als 40 punts. Toca tornar a guanyar a casa i tots hi hem de posar de la nostra part per aconseguir-ho. Acabat el partit (esperem que amb una bona victòria dels nostres futbolistes), anirem tots al 106 a recuperar forces gaudint del pernil que li va tocar a en Pepe durant el viatge a Huesca. Serà un dissabte pata rojiblanca!