dimecres, 9 de març del 2016

Somiar en blanc-i-vermell


Pel Girona, el balanç del que portem de 2016 està sent francament positiu. L'esforç de la base de jugadors que ja hi era i la bona adaptació d'alguns dels fitxatges d'hivern ha donat com a resultat, després del 2 a 0 contra el Mirandés de dissabte, 6 victòries, 3 empats i tan sols 1 derrota en 10 partits, el que ha col·locat als gironistes en 9ª posició, a només 3 punts del que fins fa poc semblava una quimera: la promoció d'ascens a Primera. A la penya sempre hem confiat en que el potencial hi era i ara per fi està sortint a la llum i no ens volem privar del privilegi de somiar. I si afrontem per un cop les eliminatòries venint en línia ascendent en comptes de després d'haver patit una decepció com al 2013 i al 2015? Només ho sabrem si acomplim primer l'objectiu principal per al club i la seva estabilitat que no és un altre que certificar la permanència un any més a Segona tan aviat com sigui possible.

Per fer arribar el vaixell a bon port tots hem de remar plegats. Darrerament diverses empreses estan apostant fort pel Girona FC. Ford Covesa, que ja va portar a l'afició a Palamós pel derbi, aquest setmana va repartir entrades pel partit mitjançant un concurs a la seva pàgina de Facebook, en la que van resultar premiats diversos immortals que van respondre correctament a les preguntes que feien. Impremta Pagès també va tornar a la càrrega amb els aplaudidors que uns quants membres de la nostra penya van ajudar a repartir a l'entrada del Gol Sud. En altres ubicacions ho van fer companys d'altres agrupacions. El soroll que fan acompanya a les mil maravelles als càntics i banderes (vam tornar a portar-ne un bon grapat) amb els que volem donar ales a l'equip.


I si bon regust de boca ens va deixar el partit, més gustosa encara va ser la celebració dels tres punts al 106. En Pepe havia guanyat el pernil de Huesca i tenia ganes de compartir-lo amb tots els immortals, que vam passar una vetllada d'allò més divertida amb l'alegria del bon resultat i les fantàstiques tapes que ens van preparar la San i en You. L'encarregat de fer els honors i tallar la peça amb l'habilitat d'un expert va ser el nostre soci José Lara, que va preparar-nos unes racions tan ben presentades que se'ns feia la boca aigua.


Com a curiositat, dir que es va presentar en societat a la seu de la penya una nova beguda energètica. La seva representant a Espanya és la filla del nostre bon amic Rogeli Serra d'Aficiones Unidas, que va decidir deixar-ne una caixa al 106 perquè la poguéssim tastar. Un dels primers a fer-ho va ser el nostre vocal Garru, amb l'objectiu de mantenir-se ben a l'aguait a la carretera en la seva tornada a Santa Coloma. Curiosament, el nom d'aquesta beguda es Dream, "somni" en anglès. Parlàvem al començament de l'entrada de la possibilitat de somiar amb quelcom molt gros. Casualitat? Permeteu-nos que ho dubtem!