dimarts, 29 de setembre del 2015

Visca el futbol gironí!

Amics, quan t'ho passes tan bé i són tantes les emocions que vols plasmar en un article quasi és millor deixar les paraules aparcades i deixar les imatges que parlin soles.
Avui hem estat temptats de fer-ho perquè si observeu la cara de felicitat de tots els que sortim a les fotos, entendreu que és difícil trobar paraules que descriguin tan bé aquest sentiment.
Carles Baldellou, l'intrús radiofònic de la jornada, qui ens va acompanyar diumenge, sap prou bé el difícil que és narrar les emocions a FeM Girona Radio i per això des d'aquí volem valorar la seva feina.
Entre abraçades vam rebre els nostres amics de Llagostera, Els Golfus i Els Canyeros, imagineu-vos si és estreta la relació de les dues aficions que els penyistes d'un equip preguntàvem als de l'altre si vindria aquest o vindria l'altre al dinar, vaja, com si fóssim una sola penya.
També va assistir al dinar en Rogeli Serra, delegat d'Aficiones Unidas a Catalunya, era una sorpresa que teníem guardada als nostres germans llagosterencs i creiem que la xerrada que van poder mantenir amb ell durant el dinar els serà de gran ajut.
En el moment del brindis amb el cava de la penya vam fer l'intercanvi de regals, a la nostra bandera Els Golfus van correspondre amb una de les seves samarretes.
Els Canyeros, que eren la part més nombrosa dels més de cinquanta comensals, ens van regalar la seva bufanda.
El temps se'ns va tirar a sobre i vam haver de sortir volant, a l'estadi havíem quedat amb en Xicu del Tot Rodó per explicar-li com havia anat el dinar.
Els qui vàreu veure el Tot Rodó d'ahir ja us ho heu pogut imaginar, amb aquesta foto de famlia i mai millor dit, resumeix el que va ser una gran jornada a on vam poder cridar amb orgull, VISCA LA U.E. LLAGOSTERA I VISCA EL GIRONA F.C.!.