dissabte, 12 de setembre del 2015

Manual del Seguidor


En les primeres jornades de la temporada 2015/16, *LaLiga engega una nova iniciativa dirigida als afeccionats i espectadors que assisteixen als estadis del futbol espanyol. En col·laboració amb Aficions Unides, *LaLiga ha elaborat un “Manual de Benvinguda - Guia Pràctica per a Afeccionats” que pretén fer partícip a tots ells, com a protagonistes i part imprescindible de l'espectacle, de l'ambient que embolica i en el qual es desenvolupen els partits.
Sota el lema “Tu També Jugues Aquest Partit”, *LaLiga pretén que els afeccionats se sentin part important del que succeeix durant les trobades, animant-los al fet que gaudeixin i col·laborin amb l'espectacle, sempre dins dels límits del respecte que ha de fer de cada partit una gran festa de les aficions.
Amb el seu comportament en el camp, els espectadors són els que donen un colorit especial al futbol. El seu ànim i el seu alè són essencials per al seu equip. Per aquest motiu, *LaLiga apel·la en aquesta Guia Pràctica a la seva responsabilitat, demanant als afeccionats que contribueixin a crear el millor ambient en els estadis i a eradicar del nostre futbol qualsevol comportament que impedeixi gaudir del futbol en un entorn de seguretat i respecte.

Com a pas inicial en la campanya de difusió, el Manual serà repartit per les pròpies penyes afiliades a Aficions Unides entre els espectadors assistents a tots els estadis de *LaLiga. En Lliga BBVA, el lliurament es realitzarà en les jornades 3 i 4, i en Lliga Adelante en les jornades 4 i 5, que es disputaran entre els dies 11 - 13 i 18 - 20 de setembre.
Així que demà, a les portes de l'estadi, us trobareu membres de la nostra penya que us entregaran aquest manual.