divendres, 11 de setembre del 2015

Afició exemplar

Amics, dissabte passat vam viure tot un exemple d'esportivitat entre dues aficions, gràcies a la Federació de Penyes del Nàstic i als directius del club grana, especialment al seu gerent en Jordi Ruíz, vam tenir un dia inoblidable, més enllà del resultat esportiu.
Només arribar ja ens esperaven els membres de la federació per a facilitar-nos l'aparcament dels dos busos.
Un pica-pica, una magnífica paella i uns exquisits pastissets, regats amb cava van fer les delícies dels prop de cent comensals.
Com és tradició, un cop acabat el tiberi vam fer l'intercanvi de regals, nosaltres els hi vam obsequiar la bandera de la penya i les galetes i la ratafia que en Josep sempre s'encarrega de subministrar.
També, tal com els hi havíem promès a la penya femenina del Nàstic quan vam estar junts al Congrés Nacional de Penyes a Elx, els hi vam portar una de les nostres bufandes.
La Federació de Penyes ens va regalar una preciosa bandera, de veritat que la Dolors, la seva presidenta, i tots els qui ens van acompanyar durant tot el dia ens van fer sentir com si fóssim a casa nostra.
Abans de tornar cap a casa, fins i tot la mascota del Nàstic ens va venir a saludar a l'aparcament dels busos. I és que dissabte, les dues aficions ens vam abraçar abans i després del partit.