dimarts, 10 de juny del 2014

I la festa no ha acabat

Amics, quines ganes teníem de fer un article com aquest!, sí, estem salvats i a més hem pogut compartir l'alegria amb molts dels nostres amics.
Primer amb els membres de la Penya Deportivista de Barcelona, el seu desig, només per aquest dissabte, es va complir i la seva derrota va significar que les dues aficions puguéssim celebrar l'èxit dels nostres respectius clubs sobre la gespa de Montilivi.
Com molts vàreu poder veure per Tv3 als qui els agraïm moltíssim l'atenció que han dispensat a la penya durant tota la temporada i molt especialment aquesta setmana, l'ambient de festa i bon rotllo entre aficions van ser els protagonistes al 106.
Els amics de la Peña el Recibimiento de Las Palmas amb l'Óscar, Brian i Fefi al capdavant, la Peña Sportinguista "Quini" de Barcelona i els de la Peña Sangre Blanquiverde de Barcelona també es van sumar a la celebració de triomfs dels seus equips.
Capítol a part mereixen els equips que fan la promoció d'ascens a segona, perdoneu però ja sabeu que tenim una  gran amistat amb la Federació de Penyes del Nàstic i òbviament un desig especial que pugi la UD. Llagostera per la qual cosa fa que la festa no s'acabi i ara tindrem quinze dies més de felicitat compartint moments inoblidables amb els companys tarragonins i amb els "Cuquis" i la resta de Golfus, inoblidables com els que vam viure aquest diumenge al Municipal juntament amb jugadors, president i entrenador, "el loco de Soria" com carinyosament l'ha batejat  l'Óscar, del nostre Girona, amb l'espectacular remuntada de l'equip blaugrana.