divendres, 2 de maig del 2014

¡Viva la Virgen del Pilar!

Amics, diumenge vam viure el dia perfecte. Cap al migdia arribaven a la nostra ciutat els membres de la Federació de Penyes del Real Zaragoza, el nostre presi els va fer de guia per acompanyar-los fins a la Catedral i després fer un petit recorregut pel nucli antic, com no podia ser d'una altra manera, van fer parada a un dels nostres museus, El Museu del Vi, jeje.
El president de la Peña Zaragocista J.L. Violeta de València que no podia assistir al dinar de germanor li va entregar al nostre president una bufanda que va lluir fins a arribar a la nostra seu.
Allà al 106 vam dinar a la Pl. Empúries en un ambient extraordinari, les rialles, els càntics i els brindis pels nostres equips van ser els protagonistes. A l'hora del cafè es van afegir a la festa els membres de la Peña Zaragocista de Catalunya.
Com és habitual en aquestes trobades, ens vam intercanviar uns regals, nosaltres els vam entregar un trufeig commemoratiu i unes galetes que el nostre vocal Josep Garolera va portar de Santa Coloma de Farners i ells van correspondre amb una preciosa imatge de la Virgen del Pilar, imatge que ja ens comença a donar sort.
En un ambient de festa boja vam estar cantant i ballant fins pocs minut abans de començar el partit.
Una diada magnífica que els nostres jugadors es van encarregar d'arrodonir amb un triomf que ens permet somiar amb la salvació.
Per acabar, tot i que ja ho hem fet per Twitter i Facebook, donar el nostre condol a tota la família blaugrana per la mort d'en Tito.