dimarts, 13 de maig del 2014

2a. Trobada de Penyes del Girona F.C.

Amics, us presentem la festa de la il.lusió, il.lusió que han posat totes les empreses que ens han ajudat, Damm, Vichy Catalan, Frit Ravich, Cobega, Jotri i Haribo així com el nostre ajuntament qui s'hi ha volcat amb nosaltres i ens ha donat tot el que li hem demanat. I per descomptat, il.lusió de tots els empleats del Girona que minut a minut vetllen per a què l'organització de la trobada sigui un éxit i de les penyes promotores, la Guixols, La Vallcanera-Sils, la Nord, nosaltres i de les que encara que no participen de forma directa sí que ens han ofert el seu ajut desinteressat com la Barbero Bailongo, la Miki Albert o la Folls, ah, i també els Voluntaris.
Començarem la diada amb pa i xocolata per la mainada ja que hauran d'agafar forces perquè els hi espera un dia molt intens.
Al voltant de dos quarts de dotze començarà l'espectacle d'humor, màgia i música que l'Ascènica ens ha preparat.
Més tard, més de cinquanta ballarins de l'acadèmia DANCE PROJECT faran una exhibició del millor del seu repertori.
Seguidament passarem als parlaments d'autoritats per donar pas al dinar. Hem de recordar que el tiquet pel dinar val 5 euros que podeu adquirir a les seus de les penyes i a les oficines del club, els menors de 12 anys que vagin acompanyats d'adults tindran una invitació pel dinar.
A la tarda tindrem doble sessió de ball, primer amb el DJ Rubén Hidalgo qui ens farà baixar el dinar super ràpid amb els seus ritmes.
Rubén vindrà acompanyat del cantant Guga Rei, o sigui, espectacle total a sobre de l'escenari.
També comptarem amb la presència del cantant Julián Trinidad, el seu repertori de cançons de tots els temps farà que en Joan Vila, el Barbero Bailongo, faci honor al seu nom.
A la tarda també tindrem diversió per a la mainada amb l'inflable que ens portaran els amics de Diver Sils.
I com es diu en aquests casos, i moltes sorpreses més.
Recordeu, tots els actes són gratuïts excepte el dinar, us esperem a tots!

1 comentari:

PEPE SIERRA ha dit...

Una pena, m'acaba de trucar la dona de Julian Trinidad i no pot actuar, ha agafat una neumonía, esperem que es recuperi el més aviat posdible