dijous, 24 d’abril del 2014

Més de mig miler de gràcies

Amics, esportivament el Barça és molt superior a nosaltres i esportivament parlant només podem felicitar-los.
Pel que fa al desplaçament és el moment de donar-vos les gràcies, més de mig miler de persones en ruta i cap incident, espectacular la qualitat humana de la nostra afició.
Com també la de l'afició culer, un cop acabat el partit, un grup de seguidors locals es van dirigir a l'aparcament on teníem aparcats els autobusos per a regalar-nos la pancarta en memòria d'en Nil que es podia veure durant el partit a un dels gols.
Entre els seguidors que ens van acompanyar dissabte hi era en Josep Maria Falgueras, en Josep Maria va quedar meravellat del mini-museu del Girona que estem convertint el 106 i ell també ha volgut col·laborar en engrandir-lo una mica més, per això aquesta setmana ens ha regalat una altra joia per lluir-la a la seu, un cendrer commemoratiu de la inauguració de l'estadi, una peça de més de quaranta anys.
I ja per acabar, dir-vos que aquest diumenge tenim festa grossa al 106, celebrarem un dinar de germanor amb els membres de la Federación de Peñas del Real Zaragoza, ja tenim ganes de retrobar-nos amb ells i en especial amb els amics de la Peña Presentes x el Escudo als qui des de fa cinc anys ens uneix una gran amistat.