dimarts, 8 d’abril del 2014

Tots som un

Amics, ja tenim en marxa el desplaçament massiu al Mini i com molt bé diu el club "tots som un", per aquest motiu la resta de penyes oficials del Girona, la Penya Micki Albert, la Penya Nord, la Penya Vallcanera-Sils, la Penya Barbero Bailongo i la Follls del Nord també recolliran inscripcions a les seves seus, a més, la Penya Guíxols Costa Brava també organitza un autocar que sortirà de la Plaça del Monestir de la vila costanera, certament és tot un repte per nosaltres superar els més de 500 seguidors que vam mobilitzar l'any passat.
Diumenge al 106 vam estrenar les retransmissions via internet ofertes per la LFP, la veritat és que la retransmissió va ser com el partit, una primera part on la senyal no era gaire bona i una segona part espectacular com el joc ofert pels nostres jugadors. Una llàstima no haver aconseguit els 3 punts que hagués fet esclatar de joia als molts gironistes que vam seguir el partit per pantalla gegant.
Gironistes com en Joan Brunet que ens ha regalat un tresor del seu pare, una col·lecció completa de 50 postals editada l'any 1980 per commemorar el cinquantè aniversari del nostre club, a cada postal es pot veure la foto d'un equip titular de cada temporada.
I per acabar, felicitar a l'equip sènior femení de la secció de Futbol Sala, la bona feina et recompensa i aquest cap de setmana s'han proclamat campiones de lliga.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En caso de comprar solo la entrada para el desplazamiento, se sabe a que hora debemos ser en el espacio barça (me imagino que aledaños del Mini Estadi) para que nos den la entrada?

Gracias.