dimarts, 12 de novembre del 2013

Ganes de tornar a veure Montilivi així! vosaltres no??

L'Eloi Amagat és tot un crack, tant a dins com a fora del camp, si cercàvem un anunci per engrescar a la gent per venir a l'estadi en aquest important partit de dissabte, el seu tuit on mostrava aquesta foto i piulava el títol d'aquest article és genial.
Res més a dir, l'equip està demostrant que tot i les adversitats és un equip guanyador i està molt per sobre de les espectatives de molt entesos. Qui de moment no estem a l'alçada de l'equip som nosaltres, l'afició i no ho diem perque els que anem al camp no ho donem tot,  ho diem perque aquests que hem continuat sent fidels al nostre club no hem engrescat a més amics o familiars per poder tornar a veure Montilivi ple. Si l'equip s'ha crescut devant les adversitats, en aquest partit que és jornada econòmica, l'afició també ens hem de créixer i demostrar que aquest equip és viable esportiva, social i econòmicament.
Repassant el cap de semana de la penya us direm que va començar molt malament amb la trista noticia de la mort de l'Adrià, des d'aquest bloc volem donar una forta abraçada als seus familiars, amics i companys de l'E.F. Gironès-Sàbat.
Però tot va canviar diumenge, al matí el B va tenir prou amb una primera part espectacular per deixar sentenciat el seu partit contra el Vilassar, 2 a 0 i contra 10 era una renda prou important com per poder relaxar-se una mica a la segona part.
I a la tarda el nostre company i amic Josep Garolera, aprofitant que és de Santa Coloma i es celebrava allà la fira de la ratafía, va portar a la seu dues ampolles de les millors ratafies i una boníssima coca. Una degustació excel.lent acompanyada d'una gran victòria del nostre equip a Miranda va fer una tarda rodona.