dimarts, 5 de novembre del 2013

Desplaçament a La Romareda

Amics, el proper 24 de novembre visitem un dels estadis històrics de l'estat, La Romareda i per aquest motiu la penya organitza un desplaçament per als seus membres i simpatitzants. Aprofitem aquest viatge per presentar-vos l'acord signat entre la LFP, BURGUER KING i l'AFEPE de la que som membres.
Aquest acord consisteix en que les penyes del club visitant poden disposar de fins a 200 entrades a un preu de 15 € i un menú de regal al BURGUER KING, aquest regal es pot fer servir el dia que es vulgui fins a un mes després del viatge, "PAQUETE KING" es diu l'acord.
Per tant el preu del viatge és de 45 € pels socis de la penya i de 50 pels no socis, el preu inclou el paquet King i l'autocar.
Com que estem per donar servei a tots els gironistes, aquells que només vulguin l'entrada sense autocar també podran accedir a aquest paquet de 15 €, això sí, com sempre fem als nostres desplaçaments, controlarem a qui donem les entrades ja que som els responsables d'aquestes.
Les inscripcions es poden fer a la nostra seu el Restaurant 106 situat a l'Avinguda de Sant Narcís número 106 de Girona o a les oficines del club. Per apuntar-se hi ha com a data límit dimarts 19-11-2013 ja que dimecres hem de fer la transferència de l'import de les entrades per tenir-les divendres a Girona. En el moment de l'inscripció s'haurà d'abonar solament l'import del paquet, 15 € i a l'autocar els restants 30 o 35 € segons siguis o no siguis soci de la penya. 
Més endevant us informarem de l'hora difinitiva de sortida, segurament les set del matí i del dinar de germanor amb l'afició local

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La AFEPE podría mirar un poco mejor a la hora de buscar establecimientos con quienes firmar convenios. Ya no es cuestión de que me guste o no el Burger King (establecimiento que considero totalmente exógeno a la larga tradición culinaria que ha desarrollado nuestro país (España o Cataluña –entended lo que queráis), sino que un acuerdo de este tipo le hacen a uno pensar que la AFEPE ha vivido un fuerte proceso de institucionalización que le ha llevado a “venderse” a las grandes compañías.
Futbol entre semana y encima yendo de Burger King -lo que hay que aguantar- estas cosas en países serios no pasan. Eso sí, luego sacaremos pecho hablando del “alto nivel del futbol español” o de “la magnificencia de los valores que el futbol transmite a la sociedad”. Alto nivel hay pero en cuanto a “HUMANISMO” e “EMPATIA” hacia el espectador parecemos una liga de tercer nivel.

Fran ha dit...

Bueno más que nada creo que con el acuerdo se buscaba dar un primer paso para que no sufrir precios abusivos en los desplazamientos. La última vez que visitamos Zaragoza se nos cobró 35 € por la entrada, algo inadmisible.

Esta vez solo nos costará 15 € y encima la LFP ha conseguido un acuerdo con uno de sus principales patrocinadores para conseguir un pequeño obsequio. El ticket de BK no tiene porque gastarse forzosamente el día del partido ya que dura un mes. Nosotros, por ejemplo, nos iremos a comer con la gente del Zaragoza a un restaurante.

Hay que valorar el esfuerzo realizado y lo que se ha logrado, primeros pasos para recuperar el respeto al aficionado en España.

Fran
Secretario Penya Immortal Girona