divendres, 6 de setembre del 2013

El que tenim, que no és poc

Dissabte passat vam veure un bon matx a Montilivi. L'equip que ens visitava, el Numancia, va demostrar tenir molt bones peces que si el seu tècnic Anquela aconsegueix consolidar, es traduirà en un final de temporada a la part noble de la classificació. Com és natural, això va dificultar les coses al Girona. La primera part no va ser gens lluïda per part dels blanc-i-vermells, i de fet va acabar amb el primer gol oficial rebut per Isaac Becerra aquesta temporada just abans del descans. Però en la segona el conjunt gironista va retrobar-se amb la seva millor versió, donant la volta al marcador amb un gol de falta de Timor i un toc de qualitat de Gerard Bordas. Llàstima que la concentració i l'ordre al darrere van fallar en els últims minuts i els sorians van fer el 2 a 2 que els permetia emportar-se un puntet cap a la ciutat del Duero.
A l'estadi vam tornar a ser si fa no fa els 3.500 que ens hem convertit en habituals d'ençà del retorn a Segona, faci el temps que faci i vagi l'equip com vagi. Al descans vam aprofitar per desplegar la nostra bandera gegant per rebre als jugadors a la recerca de la remuntada i l'ambient va ser força bo tenint en compte la gent que hi havia al nostre bloc i els pròxims. Analitzant-ho fredament, fins i tot sense la passió que qualsevol dels membres més actius de la Penya Immortal pugui sentir pel nostre club, estranya que no s'animin més gironins a gaudir d'un espectacle que dóna tant per tant poc: 2 hores de futbol, un grapat de rialles, amics de grada, la prèvia i el tercer temps... si un es fa soci, la tarda d'oci li surt més barata que anar al cinema!
Però ser barats també implica tenir pocs ingressos i veure's abocats a processos com el concurs de creditors en el que el club està immers per poder fer front als pagaments a Hisenda. I també que tot i que hi hagi necessitat de completar la plantilla amb un altre davanter que faci afrontar amb garanties una temporada tan llarga, t'hagis de quedar sense fitxar a ningú. Però bé, és part del joc i una de les penalitats que cal suportar si volem que el Girona FC sigui viable dins l'actual sistema de societats anònimes esportives. Com a mínim podem felicitar-nos per veure com l'afer Juncà sembla redreçar-se amb la formalització del seu contracte com a professional, així com pel fet que Moisés Hurtado hagi seguit els passos de Juanlu. El sabadellenc ha acceptat rebaixar el seu sou a canvi d'una temporada més de contracte, en un acord que beneficia a la institució i al jugador. Tot el que signifiqui oxigenar una mica els malmesos comptes del Girona en moments com aquest en el que més que mai s'ha de complir amb les obligacions, és benvingut.
Deixem l'actualitat del club per passar a la de la nostra penya. Recentment hem rebut els calendaris d'aquesta temporada. Aquesta temporada la crisi ha passat factura i és una mica més prim, però seguim tenint-hi tots els partits del nostre Girona FC a la Liga Adelante 2013/2014. A la portada hi podeu trobar, com vam prometre, la imatge guanyadora del Concurs de Fotografia del 20è Aniversari, aportada pel nostre amic Charly, president de la Peña Deportivista de Barcelona. Esperem repetir-la en la jornada 42! Podeu recollir els vostres calendaris al Restaurant 106, a les oficines de Montilivi i als establiments que han col·laborat, als que des d'aquí donem les gràcies per fer possible aquesta expressió de gironisme un any més.
En el partit de diumenge visitem al Real Jaén al Nuevo Estadio de la Victoria. És el tercer enfrontament contra un equip que acaba de pujar en quatre partits. Tots esperem repetir els triomfs aconseguits contra Alavés i Éibar, però els de la Tierra del Ronquío porten tres derrotes consecutives que els fan venir fam de punts i els converteix en un rival incòmode. Com sempre, seguirem el partit a la nostra seu, el Restaurant 106 (Av. Sant Narcís, 106), aquest cop amb un toc andalús gràcies al tast de morcilla i xoriço al qual ens convidarà la nostra sòcia Maite després de les seves vacances a Granada. Esport 3 té programat, per variar, el partit del Barcelona B, però intentarem fer algun invent per veure'l per internet. De no ser possible l'escoltarem per la ràdio, com ja ens ha tocat fer alguna altra vegada. El cas és que tornarem a ser l'epicentre del gironisme a la ciutat, no t'ho perdis!  

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buena noticia lo de Moisés, puede ser importante para el equipo como lo fue en el tramo final de la temporada pasada.