dimecres, 28 d’agost del 2013

33 metres

3 penals i molta feina (i molt ben feta) van donar al Girona la seva segona victòria en dues jornades de la present Liga Adelante i un primer lloc a la classificació que si bé sabem que pot no durar gaire, sempre fa goig de veure. No van caldre estridències, només ser ferms al darrera i treure el màxim profit de les arribades a l'àrea. L'Éibar només va apropar-se en l'inici del partit a la porteria de Becerra i els blanc-i-vermells van saber gestionar la superioritat numèrica després del primer penal. Quelcom que és més difícil del que sembla, sobretot de visitant. Només cal recordar la derrota contra 10 de l'any passat a Soria.
Pel que fa a la penya, la setmana va ser tranquila. A poc a poc anem recuperant efectius després de les vacances, la gent va comprant la seva bufanda, els calendaris ja estan a impremta... El moment més destacat potser va ser el del partit, ja que tret de l'emoció i els naturals nervis de cada cop que juga el Girona, vam tenir l'ocasió de viure el primer matx oficial en pantalla gegant a la nostra nova seu, el Restaurant 106. Les canyes van córrer de valent amb els gols de Felipe, Chando i Eloi, així com alguna ampolla de cava per celebrar la golejada als armeros. Esperem que aquest només sigui el primer d'una llarga llista de triomfs gaudits al 106.
 Tanquem aquesta curta repassada a l'actualitat immortal amb una bona notícia: ja tenim participacions pel sorteig de Nadal de la Loteria Nacional! Aquest any hem volgut començar ben d'hora per poder repartir com més sort millor. El número segueix sent el mateix, el 64.352 una mica per haver-nos-hi acostumat i una mica per por a que quan deixem de jugar-lo s'emporti un bon premi. El preu de cada butlleta és de 5 €, dels quals es juguen 4'20 €. Amb el donatiu de 0'80 € estareu ajudant a què la Penya Immortal Girona segueixi animant al Girona allà on sigui possible i organitzant totes les seves activitats. Podreu trobar participacions al Restaurant 106 (Av. Sant Narcís), a les oficines del Girona FC a Montilvi, a la nostra zona del Gol Sud els dies de partit i en altres locals que més endavant anirem comunicant. Aquest any la farem més grossa que mai!

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡64352... este año la suerte se viene para Gerona!

La que nos faltó el año pasado para subir, nos sobrará para la lotería jaja