dimecres, 21 d’agost del 2013

Primer, guanyar

Començàvem divendres passat la temporada a Montilivi amb molta il·lusió en el projecte comandat per Ricardo Rodríguez i Miguel Ángel Muñoz i així ho vam voler saber fer en el primer tifo de la 2013/2014: una gran bandera blanc-i-vermella feta amb tires de plàstic acompanyada per una pancarta on podia llegir-se "Líders en il·lusió", fent un joc de paraules entre la primera posició que ocupariem provisionalment en cas de guanyar el partit i el fet que pocs són els que tenen més confiança en aquest Girona que nosaltres.
Faltaven alguns immortals a causa de les vacances, així com molts socis a la graderia. Però realment val la pena venir a animar als nois: els 3.500 que vam apropar-nos a l'estadi vam veure una bona dosi d'entrega, apunts interessants com el bon partit de Carles Mas a la defensa com a recanvi del lesionat Chus Herrero (que esperem que es recuperi aviat), Richy rendint força bé jugant més avançat, Timor confirmant que és un bon fitxatge i Felipe tornant a demostrar que sempre hi és al fer l'1 a 0, que va acabar donant-nos els 3 punts. Trobem a faltar, com en Ricardo i molts gironistes, el davanter centre golejador que pugui acompanyar la qualitat d'en Feli. Mentre es va trobant altra vegada el nostre joc i tot s'acopla és important anar sumant punts. Després ja lluitarem per pujar nota. 
Com a principal novetat dels darrers dies volem destacar la renovació del contracte de Juanlu Hens per una temporada més. Quelcom que podria semblar un fet rutinari i habitual, però que per les característiques del mateix (renovació a la baixa a canvi d'un any més), és especial pels que estimem al Girona. Si fa no fa l'efecte econòmic serà el mateix pel club, ja que Juanlu s'assegura equip fins al 2015 a canvi de rebre un sou menor, però gestos així demostren certa sensibilitat vers la situació actual de l'entitat. Estem en concurs de creditors i tot el que suposi disminuir les despeses que mensualment ofegaven en club i li impedien fer front al deute acumulat és benvingut. Davant la possibilitat de buscar un altre lloc on no perdés diners respecte a l'any passat, Juanlu ha apostat pel Girona i això ho valorem molt positivament. Esperem seguir gaudint de la seva velocitat i sacrifici fins i tot més enllà de la temporada vinent.
Dimecres passat van arribar-nos les nostres noves bufandes, que són una joia per a qualsevol col·leccionista i que no pot faltar al coll dels immortals i dels gironistes en general. Ja en vam vendre les primeres a 6 € pels socis i 8 pels no socis, però encara en tenim per tothom qui en vulgui. Dissabte a les 19:00 hores, mentre seguim l'Éibar - Girona de la segona jornada a la pantalla gegant del Restaurant 106 (Avda. Sant Narcís, 106), també en podreu comprar. Us animem a venir, a pocs llocs més de la ciutat (i gairebé diríem que del món) trobareu un ambient més blanc-i-vermell per veure el partit de l'equip dels nostres amors per televisió. Acompanya'ns!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Muy importante empezar ganando para despejar dudas.

Buena noticia lo de Juanlu, un jugador siempre comprometido con el equipo.

¡Nos vemos el sábado en el 106!