dimecres, 6 de març del 2013

Venen revolts

Fent un cop d'ull als resultats de les últimes dues sortides (5-2 a Las Palmas i 4-0 a Gijón), podem extreure'n una clara conclusió: el camí cap a la jornada 42 serà llarg, difícil i ple de revolts. El partit de diumenge al Molinón va ser un despropòsit, amb un Sporting que va a l'alça i en 25 minuts ens va deixar KO amb dos gols. Només un possible penal al final de la primera part ens podia haver retornat l'esperança de treure quelcom positiu, però l'àrbitre debia estar cordant-se les sabates i no el va veure. Tot i això no és excusa, ja que l'equip va carregar en excés el joc sobre un Jandro molt ben marcat i un Acuña que lluitava tant com podia, sense èxit, en atac. L'expulsió rigorosa però justa, al cap i a la fi, de Moisés, va acabar de desfer als gironistes, aprofitant els locals per marcar dos gols més.

Una jornada per oblidar. Per contrarestar tardes com aquesta serà clau que en les visites d'equips com el Huesca (proper rival a Montilivi), Mirandés, Lugo, Xerez... al nostre estadi demostrem que, tal i com indica la classificació, som superiors. Fent-ho i rascant quelcom lluny de casa, o com a mínim sense deixar-nos anar com en aquestes últimes golejades rebudes, podrem seguir somiant amb aquesta plaça de promoció que faria justícia al nostre esforç. Si hem estat al costat del equip en els bons moments, ara que tocarà patir hem de fer pinya i anar al camp a fer força i remar plegats cap al nostre objectiu.
Va ser una pena emportar-nos una golejada tan àmplia, ja que la retransmissió del Girona pel Canal + va reunir a més de 40 aficionats a la nostra seu, rècord absolut en aquestes 5 temporades des del retorn a Segona. Senyal de que la gent està il·lusionada amb el bon paper del equip i que els partits contra conjunts històrics sempre creen expectació. Us imagineu el que seria tenir-ne cada setmana un d'aquests a Primera?
Un equip que ja ha tastat aquestes sensacions és el Numancia, equip al que visitarem el cap de setmana del 30 al 31 de març. El termini d'inscripció pel nostre viatge a Soria segueix obert fins el dia 15. És important que siguem molts els gironistes que animem a l'equip a Los Pajaritos per intentar escriure la nostra pàgina daurada en la història del futbol espanyol. Aquesta Setmana Santa, a Soria a pel somni!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es muy importante no desanimarnos por estos tropiezos.

Sigue siendo una grandísima temporada y puede ser todavía mejor.

Anònim ha dit...

hay que luchar y animar hoy contra el huesca, importantismo llevar al equipo hacia los 3 puntos, força girona!!