dilluns, 25 de març del 2013

Tot un senyor Girona

A un puntet de l'ascens directe després de l'empat de l'Alcorcón! Molts vam preocupar-nos quan el rendiment fora de casa va baixar o quan vam perdre per lesió a Benja... però n'hi ha per estar ben satisfets amb l'enorme feina del grup humà que condueix Rubi, que s'ha refet i de quina manera. El Mirandés, tot i ser un dels conjunts amb millor defensa del campionat, va ser esborrat del mapa per un Girona superior tècnica, tàctica i físicament. Punt molt important aquest darrer havent d'enfrontar 11 autèntiques finals en la lluita per la segona posició. Jandro, Felipe, Acuña, José, Juncà... costa destacar un sol nom perquè el de dissabte va ser un partit en el que el bloc va acomplir la seva missió a la perfecció i el partit va estar sempre on els blanc-i-vermells van voler. 
Els gironistes sobre la gespa van compartir en aquest partit protagonisme amb els 9.003 aficionats que els van fer costat a la graderia de Montilivi. La segona millor entrada des que vam tornar a Segona i amb el public xalant com no es recorda gairebé des del partit del ascens contra el Ceuta. La mitja hora final va ser una veritable festa a l'alçada de l'equip, amb diverses onades, salutacions entre gols, càntics, bots... una mostra del que podem conseguir els que sentim el Girona si ens hi posem. Ara només cal repetir-ho un dia en el que no calguin invitacions per emplenar. Serà el símptoma de que el gironisme ha madurat i sap que el seu equip el necessita.
Com vam anunciar al llarg de la setmana, vam col·laborar amb la campanya dels principals estaments del futbol espanyol per promoure un decàleg pel joc net dins i fora dels terrenys de joc. Vam repartir les targetes blaves que se'ns havien facilitat pel nostre bloc de la graderia i els del voltant, tal i com podem veure en aquesta fotografia del compte de Twitter esportiu "Ritmo de Juego" (www.twitter.com/GironaFC_RDJ). És important tenir present sempre aquest codi, sobretot en les situacions d'alegria desfermada o amarga impotència. Ens garanteix tocar de peus a terra i actuar pel bé de l'esport que tants moments feliços ens proporciona.
En res estarem enfilant el camí de Soria! Dissabte al matí 37 valents (si no s'afegeix cap més a última hora) sortirem de Montilvi cap a la ciutat del Duero en busca dels tres punts i un bon grapat d'hores de diversió amb l'excusa del futbol. Tindrem temps d'esprémer al màxim el cap de setmana, procurant, això sí, conservar les forces suficients per aconseguir que el Girona se senti recolzat a Los Pajaritos i pugui prolongar una jornada més aquesta magnífica ratxa de tres victòries consecutives, tan difícils d'aconseguir a la Liga Adelante. Endavant Girona! Sempre immortals!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ambientazo el domingo, ojalá pudiéramos un día tener 9000 localidades ocupadas por socios o con entradas compradas.