dimarts, 8 de maig del 2012

És el moment

Ho saben i ens ho estan demostrant. És el moment de la veritat, de demostrar que jugadors i afició mereixem ser, un any més, de Segona. El de Guadalajara era un matx que ens podia haver condemnat en cas de perdre'l, però el Girona va oferir la seva millor versió amb un Coro inspiradíssim, que amb els 3 gols que va fer al Pedro Escartín és ja el segon màxim golejador de la Liga Adelante. Això ens deixa a les portes d'una jornada que pot significar un salt cap a endavant impressionant en la cursa per la permanència: si guanyem a l'Alcoyano i el primer equip del Villarreal baixa podríem quedar ni més ni menys que 4 PUNTS PER SOBRE DEL DESCENS. Sens dubte es tracta d'una cita amb la història a la que tots els gironsites estem cridats a respondre. Hem d'emplenar Montilivi.
Parlant d'història, aquest partit el vam viure a distància a la nostra seu amb un membre de la més recent època de glòria del Girona, Rafa Ponzo. Després de que el Twitter ens fes saber que estava seguint el partit a la seva casa d'Oviedo juntament amb l'entrenador de l'equip juvenil del Girona, Miguel Ángel Muñoz, vam trucar-lo per comentar les evolucions del nostre equip al llarg del partit, trucada que va coincidir amb el tercer gol de Coro que va deixar l'enfrontament gairebé sentenciat. Ens vam donar sort entre blanc-i-vermells, pel que es veu.

Als que si que hem de donar les gràcies per intentar estar sempre que els és possible amb els nostres jugadors és als amics de la Penya Miki Albert, encapçalats pel seu president José Antonio, que van fer el desplaçament en cotxe particular fins a terres castellanes i van exercir de talismà. En contra dels rumors que s'havien escampat, ells van ser la única penya del Girona present a Guadalajara.
Una de les activitats en les que més esforços inverteixen any sí i any també els companys de la Miki son el Premis de les Penyes del Girona FC. Desgraciadament aquest any hi ha hagut problemes en la tradicional votació per internet i entre totes les penyes hem decidit que aquestes es facin presencialment durant el Girona-Alcoyano de dissabte. Els interessats en decidir quin seran els guanyadors dels guardons només hauran de dirigir-se a la zona que cada penya a l'estadi i contactar amb algun dels seus directius. Nosaltres estem situats al Gol Sud, al primer bloc darrere la porteria segons s'entra, la Guíxols al Gol Nord (al cantó de Tribuna) i els mikis als blocs de la part superior de Preferent.

Una altra novetat és que el club ens ha comunicat que hi haurà desplaçament a Tarragona el proper dimecres per veure el partit que els homes de Salamero han de guanyar al Nàstic. De moment, el que se sap és que el desplaçament en autobús tindrà un cost de 15 euros, a falta de que l'entitat grana confirmi el preu de les entrades. Les inscripcions i el pagament d'aquesta primera quantitat poden fer-se ja al Bon Ibèric.
De moment, però, la nostra ment ha de centrar-se en el vital partit de dissabte i amb aquesta idea ja tenim pensades algunes accions de suport als futbolistes del nostre equip. Divendres alguns membres de la Penya Immortal donaran ànims a l'equip d'una manera original un cop finalitzat l'entrenament. En els instants previs al matx, donarem color a la graderia amb nombroses banderetes blanc-i-vermelles de plàstic i per celebrar els gols estem confeccionant bosses del nostre tradicional confeti casolà. Tot és poc per aconseguir un somni! 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

hay que colgar pancartas por la ciudad para incentivar a la gente a que acuda a montilivi, este partido es muy importante . con esfuerzo y humildad todos lo conseguiremos VISCA EL GIRONA F.C!!!!

Anònim ha dit...

Yo animo mucho pero la gente pasa de animar, asi no hay manera. Estoy justo pegado con la Penya Inmortal y parece que hago el ridiculo y luego me callo. Da rabia estar animando y que la gente no te siga. El que anima el cotarro es esos amigos de color que se meten en la Penya Inmortal para que la gente se anime. Yo animo y no vale para nada. El sabado estaré en Montilivi como socio que soy y creo que con la dinamica positiva que tenemos, lo conseguiremos. VISCA EL GIRONA FC. A POR ELLOS. HAY QUE GANAR AL ALCOYANO, NASTIC Y LOS TRES PARTIDOS DE CASA SIGUIENTES PARA QUE LA PERMANENCIA SEA UN HECHO.

Anònim ha dit...

comoseaprovechan.del.geronael.viatge.se.paga.en.montilivi

Fran ha dit...

Carlos, ¿dónde pagaron los 40 que decías que iban a ir a Guadalajara, dónde? Hay que tener cara para mentir así al club y ponerlo en un compromiso.

Aunque por otra parte me alegro, que descubran como eres en realidad.

PD: Aprende a escribir, anda. Y de paso firma los comentarios. Que no nos comemos a nadie (ni le robamos).