dimarts, 28 de febrer del 2012

Presentació del 20è aniversari

En ple estiu olímpic del 92, el Diari de Girona (31 de juliol) i El Punt (1 d'agost) trobaven lloc entre les seves pàgines esportives per a recollir el naixement d'una nova agrupació de seguidors del Girona FC: la Penya Immortal Girona. Resulta curiós comprovar com els immortals de llavors, dels que encara més d'un està donant guerra, ja estaven marcats per la fe en els nostres colors (i potser també en quelcom més, jeje...), com es dedueix del fet que la primera activitat oficial com a penya fos una caminada als Àngels en gratitud pel manteniment de la categoria del conjunt gironista, tot i les dificultats econòmiques patides per conservar-la.

Dues dècades després, els hereus de qui van començar a animar al Girona amb l'esperit de fidelitat eterna que caracteritza als immortals hem decidit commemorar com es mereix una data tan assenyalada com aquesta.

Aquest dijous a les 20 hores, al Centre Cívic de Sant Narcís, durem a terme una petita presentació dels actes del 20è aniversari de la Penya Immortal Girona, en la que farem una breu explicació del que hem planejat per celebrar els nostres 20 anys d'existència.

En aquest acte també aprofitarem per fer la presentació del logotip commemoratiu del 20è aniversari, obra de l'artista gironina Susan Bataller, que fins al 10 de març protagonitza l'exposició "Caminant per Girona" al mateix Centre Cívic de Sant Narcís. Podeu conèixer més sobre la pintora que ha creat el nostre logo i els seus excepcionals quadres en aquest lloc web: www.jordibata.cat/susan/1746.html.

Un cop acabat l'acte s'oferirà un petit aperitiu. Esperem la presència de tots els socis i amics de la Penya Immortal que pugueu assistir, ja que aquest aniversari és vostre i de tot el gironisme.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Allí estaremos.

20 años merecen una buena celebración y acabar la fiesta con la salvación del equipo.