diumenge, 12 de febrer del 2012

Carpe diem

Amb un gol calcat als que vam rebre contra Murcia i Celta, l'Almería n'ha tingut prou per deixar-nos altre vegada amb l'amarg regust de la derrota. Ha sigut un partit lleig en el que cap dels dos equips ha brillat en excés, tot i que el Girona ha fet una primera part bastant decent. Però a la segona meitat els blanc-i-vermells no han tingut les idees clares i ha vist com els de Lucas Alcaraz aprofitaven el mal que ha fet a la defensa la lesió de Dani Erencia (esperem que no sigui res) per fer el 0 a 1. Amb el fred que feia a Montilivi ens ha estat impossible quedar-nos més glaçats, així que hem apostat per animar més.
6 punts semblen un abisme, i més quan tot son males notícies. Divendres ens trobàvem amb una autèntica bomba: el màxim accionista del club, Josep Delgado, posava el club a la venda per un euro. Trobem lògic que després d'invertir 8 milions d'euros s'hagi cansat de les crítiques dels que mai veuen res bé, el problema etern d'aquesta ciutat. La seva gestió ha tingut moments brillants i d'altres més complicats, però el que és cert és que Girona és avui un dels pocs clubs professionals que pot pagar els sous al dia i no té deutes importants, fet que li agraïm de tot cor vistes les dificultats econòmiques que amenaçaven el club en passades temporades. Si hem de fer un retret potser seria el deixar-ho en aquests moments tant complicats, però també és cert que la paciència de tothom té uns límits i més quan s'han "perdut" tants de diners. Això sí, esperem que la seva promesa de deixar el club en bones mans sigui certa. Tots recordem el que va passar amb els nostres veïns del Figueres i no ens agradaria caure en res semblant.Analitzant el cap de setmana en clau immortal, cal dir que l'operació samarreta gegant ha sigut un èxit rotund. Dissabte al matí 7 valents vam desafiar el fred i ens vam dedicar a unir les tires amb cinta aïllant, improvisant fins i tot coll i mànigues. Mereix una menció especial pel seu talent com a "sastre" el nostre soci J. J., al que els rumors ja situen en l'òrbita dels dissenyadors Victorio i Lucchino per a la pròxima temporada primavera-estiu.Fer front a aquests moments amargs amb un somriure ajuda i molt. Per això ens encanta rebre visites com la dels aficionats de la Federación de Peñas de la UD Almería. Cap a 40 persones entre gironistes i seguidors de l'Almería ens hem aplegat des de bon matí, quan el nostre president els hi ha fet de guia per la ciutat visitant la catedral i el Barri Vell. D'allà al Bon Ibèric per l'aperitiu de benvinguda que han preparat amb cura en Jordi i la Conxita per a l'ocasió. A continuació la gresca ha continuat, com ja ve sent habitual, al Restaurant 106, on el menú s'ha vist coronat per un fantàstic pastís amb els escuts de tots dos equips amb el que ens ha obsequiat els nostres nous amics.
Però aquí no s'han aturat els regals: per si fos poc, la Peña "El Tomate" d'Almería i la Peña "Las Migas" de Terrassa ens han fet entrega d'unes fantàstiques bufandes i la Federació, en nom de totes les seves agrupacions associades, d'una placa commemorativa de la trobada i de dues caixes d'un dels productes més típics de l'horta d'Almería, la tomata. La Penya Immortal ha correspost amb quelcom tan nostre com un bon cava i uns mocadors de les Fires de Sant Narcís.Deiem que en els darrers dies la incertesa imperant al club ens havia fet tocar fons, però moments com aquests ens fan tenir encara més ganes d'aferrar-nos a Segona com sigui i no parar ni un moment de fer costat als nostres jugadors. També sentim un impuls a viure més intensament totes aquestes estones que ens fan feliços fent gironisme, gairebé com si fossin les últimes. No se sap que passarà, però mentre hi hagi opcions, creurem. I si no n'hi han, seguirem amb el Girona, com sempre. La nostra estima cap a aquests colors no entén de categories.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguir confiando y seguir animando hasta el final. No hay otra opción.

Disfrutar de lo que queda, tanto si el año que viene las cosas cambian mucho como si no lo hacen, es una obligación. Estar en Segunda es un premio y no debemos malgastar este tiempo.

Una gente fantástica la del Almería, espero que tengan suerte en lo que queda de temporada. Y nosotros también.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

Sinceramente el pescado esta vendido... ni 6 puntos ni 2 solo resta saber el cuando y el donde. Seamos honestos el equipo es patetico y ni Agne ni Uribe le han sabido dar aire e imaginacion. Lo que me entristece de verdad es que una vez a seguna B no seremos capaces de volver a subir de forma inmediata. Aparte que tambien bajaran Huesca y Nastic y eso quiere decir que seremos 3 gallos en un mismo corral el año que viene. Ya se que solo son 6 puntos pero es que hace semanas que solo son 6... y nunca llegan estos 6. Con Agne eran 3 y tampoco jamas llegaron. Y la semana que viene seran 9 porque realmente alguien cree que se ganara en Valladolid; si a poco nos meteran 4 como al Nastic. En fin ya estoy esperando que termine esta agonia.

Anònim ha dit...

Sinceramente prefereixo estar a segona B a haver de tornar a pasar un any com aquest. N'estic tip de perdre sempre que juguem fora de casa.. no guanyar mai a casa (aixo ja es el colmo) i dels problemes institucionales que sempre afecten el club. Tot plegat es patetic.

Anònim ha dit...

Mi estima hacia el Girona si entiende de categorias. No pagare para ver futbol de segunda B. Criticarme todo lo que querais pero aqui hay gente que lleva todo el año viendo futbol de Seguna A de gratis. Asi que o me lo ponen a 0 o adios muy buenas.

lavape ha dit...

Veo que la afición del Girona está como la nuestra, más bien baja de moral, cosa lógica. Los dos clubes estamos a seis puntos de la salvación y si lo miramos fríamente solo son dos partidos. La cosa está difícil, muy difícil para ambos equipos pero la ilusión y la esperanza es lo último que debemos perder. Tenemos que seguir luchando a ver si llega el milagro y las dos escuadras se salvan. Saludos desde Tarragona

Anònim ha dit...

Pues la verdad que no te echaremos mucho de menos, anónimo que no quiere pagar.

En Montilivi hace falta gente comprometida y sobran criticones.

Anònim ha dit...

Estoy contigo anonimo 5 comentario 6, sobra gentuza como el, resultadistas de mierda!

Anònim ha dit...

Pues yo aunque por motivos laborales tendré que irme de Girona voy a seguir renovando mi carné de socio, como en los últimos 10 años. Por algo yo si soy del Girona y tengo que diferenciarme de los "domingueros" que se pasan por Montilivi sin importarles otra cosa que no sea el Barça!!!

Anònim ha dit...

Jo sóc dels que crec que ens salvarem. He defensat el Girona des de principi de temporada. Crec que tenim equip per fer-ho, el que passa és que la sort no està gaire del nostre costat i un penal o una pilota al pal que l'any passat ens entrava aquest any no entra. Què hi farem, coses del futbol. Però sóc un ferm defensor de la nostra salvació i encara no m'he perdut cap partit a Montilivi! Crec que ens salvarem, perquè tenim dos collons i els tenim ben posats!

Att: gol nord fins la mort

Anònim ha dit...

Doncs jo porto tot l'any a Madrid i he mantingut el carnet de soci. Sols he pogut estar al camp els dies de l'Elx i el Valladolid... aixo si quan van venir a Alcorcon hi vaig anar i quan vagin a Guadalajara tambe hi anire encara que vagin ultims i a 20 punts de la salvació. Estigui on estigui visca el Girona FC!!!

Peña Terrassense "Las Migas" ha dit...

Gracias por la acogida que tuvimos,que tengais mucha suerte,un saludo. PEÑA LAS MIGAS

Penya Immortal Girona ha dit...

¡Igualmente! A ver si hay suerte y los dos equipos conseguimos nuestros objetivos al final de temporada.

Un abrazo de parte de todos los socios y simpatizantes de la Penya Immortal Girona.

Francisco J. Lara
Secretario

Anònim ha dit...

si'estamos'a.2b.me.gustaria.ver.al.chulo.franchu.si.va.al.campo

Anònim ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA++++++

Fran ha dit...

Ya esta bien, Carlos, ¿te crees que no sabe todo el mundo que eres tú el que aparece escribiendo tonterías aquí?

Menos molestar a la gente y más clases de ortografía te hacen falta.