dimarts, 3 de maig del 2011

Nous objectius

Dani Lagi, el genial humorista que amenitza els descansos a Montilivi, cercava impregnar-se de gironisme i de l'esperit que es viu cada diumenge a la graderia per connectar encara millor amb el públic de l'estadi, així que va decidir fer una visita a la Penya Immortal Girona al Bar Bon Ibèric. La trobada de dissabte a la tarda, si entre nosaltres ja sol regnar el bon humor, va ser d'allò més divertida amb la companyia d'aquest artista. Amb en Lagi vam comentar l'estat de l'equip i la seva actualitat, a més de intercanviar impressions sobre l'animació al nostre camp i les cançons que habitualment canta la penya. Tot i que va ser breu, va resultar fructífera.
No en va, al descans del partit del Rayo, quan encara guanyàvem, en Lagi va convidar a dos dels nostres membres, en David i l'Òscar, a participar al seu show. De lluny, el que millor s'ho va passar va ser l'Òscar que va aconseguir que tot l'estadi s'arranqués amb el ja clàssic "Alé Girona alé, alé, alé" i després va fer notar la seva fidelitat a la penya amb un brillant "Im-Im-Immortal!". El somriure que teníem per 1 a 0 momentani es va fer encara més gran.

Jandro va estar a punt de fer el 2 a 0 en una falta que el pal va evitar que fos gol. El colegiat també va deixar en groga una acció en la que un davanter del blanc-i-vermell va ser interceptat pel darrer defensor madrileny. També podria haver aturat el joc quan Jose es va lesionar pel que queda de temporada i els vallecans van seguir fins rebre la fal ta que va originar l'empat. Però en general s'ha de dir que el Rayo va demostrar que la qualitat dels seus jugadors, independentment de que cobrin o no, està d'acord amb el seu lloc a la classificació. El Girona té l'equip que té, capaç de coses molt bones com la ratxa que ens va fer somiar amb la promoció i d'altres de més dolentes com aquests darrers partits en els que no hem estat al nivell d'altres ocasions. Però hem d'estar contents: amb una victoria i algun puntet més podrem viure per primer cop en aquesta tornada a Segona un final de temporada sense patiments. Aquesta, juntament amb la nostra estima incondicional pel Girona, és la raó que va motivar que fins i tot amb 1 a 3 ens quedéssim animant amb força.

El que si que viuran un final de temporada mogut, però per a bé, serà el Girona FC de bàsquet, que està disputant els play-offs d'ascens a la Lliga ACB. En la primera ronda contra el Isla de Tenerife Canarias. Després de dinar plegats al Restaurant El Veïnat de Salt, uns quants dels nostres membres es van acostar diumenge a Fontajau per donar suport als blanc-i-vermells de la cistella. La feina ben feta i la sort es van aliar per posar el 2-0 a la sèrie. Esperem que continuin tant bé!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tres puntitos más y ya podemos tomarnos el resto de temporada con la calma que nos merecemos. El equipo ha hecho un gran trabajo.

¡Adelante Girona!

Anònim ha dit...

que este blog no decaiga! tenemos que estar al lado de el equipo!!! mosaico contra el XEREZ! partido importantisimo! y el GIRONA OTRO AÑO + EN 2A!!! que es lo mas importante..

Girona ha dit...

Gran cap de setmana dissabte 0-4 a Balaídos i diumenge classificació a les semifinals de la secció de bàsquet!
PODEM! SOM-HI GIRONA!

Anònim ha dit...

Perque no poseu un enllaç amb la colla de nazis amb la que us ajunteu allà darrere la porteria?

Anònim ha dit...

Penseu fer pancartes donant les gràcies a MARCA TV per lo de dissabte??? Crec k estaria molt be k totes les penyes us poseu d'acord i feu pancartes sobre aquest tema. Va ser indignant