diumenge, 8 de maig del 2011

De bojos!

Qui ens havia de dir que amb la preocupació que ens provocava la dinàmica negativa de les darreres jornades, tres gols de Despo i un de Luso al camp d'un ferm aspirant a l'ascens (i històric de Primera) ens donarien una dosi extra de tranquil·litat i il·lusió.

La veritat és que la setmana ja la vivíem amb molta il.lusió ja que el partit era anunciat pel Marca Tv i a l'igual que els nostres companys de la penya del Celta Penya Blau Cel ens vam aplegar a les nostres respectives seus per a veure el partit, ells al Via Galicia i nosaltres al Bon Ibèric, pocs minuts després de l'inici del partit en Manolo Devesa, el seu president, ens preguntava si nosaltres estàvem veient el partit, evidentment, li vam respondre que també nosaltres ens vam quedar amb un pam de nas. En fi, que vam assaborir la gran vistòria del nostre Girona escoltant la radio i això també ens va donar l'oportunitat, escoltant els comentaris que feia per les ones, el nostre jugador Jose, d'entendre que l'éxit assolit aquesta temporada es deu al bon rotllo que hi ha a dins de la plantilla, una plantilla molt ben dirigida per en Raul Agné.

Els deures ja estan fets a manca de cinc jornades, segellada la salvació virtual amb una victòria de prestigi a Balaidos, ha estat un gran premi a una gran temporada. Ara toca gaudir cada partit sense angoixes i qui sap si encara podem tenir un premi molt més gran.

Per començar aquests cinc partits de festa tenim dijous la de la gent jove a on s'espera una gran entrada i a on el club te previst fer un homenatge als éxits del futbol base.

Va ser un cap de setmana rodó, uns quants membres de la penya no es van voler perdre l'emocionant partit de bàsquet a Fontajau a on el nostre Girona F.C. ha fet reviure a tots els amants de la cistella els dies de glòria viscuts amb el Valvi primerament i l'Akasvayu als últims anys a l'ACB.


Esperem que aquest hagi estat el primer cap de setmana de joia dels que ens esperen fins a final de la temprada en tots els esports a on els equips gironins estan representats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Uns cuants membres dius, si vau ser 5 persones de la vostra penya. Y al pavelló de fontajau, sobretot el basket, no es canta Alè Girona, ale, ale, alè, ale Girona alè ale alè, alè girona alè, ale girona alè, ale girona ale ale ale. Això es canta al camp de Montilivi, i sembleu que esteu tajats de cerveses jajajajajaja (De bon rotllo)
Es canta Girona, Girona, Girona.

(Desde el buen rollo) ha dit...

Jajaja que fácil es criticar en esta ciudad.

Anònim ha dit...

Yo no estube, pero que aficion mas grande tiene la gente de aqui, de criticar todo lo que se hace.
Podriamos hacer una competicion y a los tres primeros, que les quitaran el carnet de socio del Girona FC, o algo por el estilo.
Entre el Barsa y las criticas, aqui se llevan toda la aficion.
(De bon rotllo) tambien...