dimecres, 19 de maig del 2010

L'hora de la veritat

Arribem a les últimes cinc jornades del campionat, tant per la part alta de la classificació com per baix encara no hi ha res decidit, dilluns passat i el proper dissabte el nostre Girona F.C. és jutge de sí mateix i també dels que lluiten per l'ascens, durant el gran partit dels nostres jugadors davant l'Hércules, els amics del Levante U.D. a través del president de la seva federació de penyes, en Jose Vicente Castillo, no parava de donar-nos ànims pel telèfon. També un cop acabat el partit ens desitjava un gran resultat a Elx, un partit que el podrem seguir a la nostra seu per la tele ja que és retransmès per Gol Tv.
Seguidament tindrem un partit històric per al nostre club ja que estrenarem la graderia de preferent davant d'un equip que no es jugarà res però que és un exprimera, després d'aquest partit les penyes tenim previst fer un sopar a on entregarem els premis als jugadors més destacats de la temporada.
Més d'una desena de seguidors gironins ens desplaçarem a Las Palmas per a viure el que esperem sigui la salvació matemàtica dels dos equips, els nostres amics de la penya El Recibimiento així ho estan preparant i nosaltres amb aquesta il.lusió hi viatjarem.
Les últimes dues jornades esperem que siguin de tràmit però com parlàvem avui amb en David Romero, president de la penya Los Condenaos del Cádiz, si no és així, la sort que tenim tots els equips que lluitem a baix és que tenim molts enfrontaments directes i això fa que tots els equips tinguin a les seves mans el salvar la categoria, en el nostre cas seria al camp de l'Albacete o a casa amb el Murcia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En el Diari de Girona dicen que lo de la inauguración de la nueva grada se ha complicado porque falta arreglar el tema accesos y la parte esa de tierra que hay sobre la misma.

Pero da igual, apoyaremos como siempre al equipo desde nuestro gol y lograremos la salvación.

Por cierto en Elche 0-3 y para casa jejeje

¡Adelante Girona!

Unknown ha dit...

COMO EL GIRONA GANE AL ELCHE EL GIRONA CONSEGIRA LA PERMANENCIA MATEMATICAMENTE.SUERTE GIRONA.