dijous, 6 de maig del 2010

Ells al Via Galicia i nosaltres al Bon Ibèric

El trenta d'agost del 2008 vam viure a la nostra seu, el bar Bon Ibèric, una de les tardes més inoblidables, era l'estrena del nostre equip a la segona divisió i ho feia a un camp històric del futbol espanyol, Balaidos, el bar es va omplir de gom a gom per assaborir la gran victòria del nostre Girona F.C.. Ja ha passat força temps però dissabte vinent ens tornarem a reunir amb la mateixa il.lusió per a reviure l'alegria d'aquell dia. Estem convençuts de que els nostres jugadors posaran tot el que porten a dins per a repetir la gesta.
Avui hem parlat amb en Manolo Devesa, president de la penya catalana del Celta "Blau Cel" i ens ha comentat que ells també viuran el partit d'una forma especial a la seva seu, el bar Via Galicia, ens ha dit que el seu club va tenir una setmana moguda abans del partit del Cádiz ja que la imatge que va donar l'equip al camp del Vila-Real va posar contra les cordes al seu entrenador, la victòria davant de l'equip andalús ha tornat la tranquil.litat al club però una derrota davant dels nostres jugadors podria sentenciar a Eusebio. Bé amics, no li desitgem cap mal ni a Eusebio ni als nostres amics celtinyes però tenim l'esperança de sumar els tres punts que servirien per assolir virtualment la permanència a la segona divisió.
Per acabar volem fer esment amb molta il.lusió del nostre equip infantil B, diumenge si guanyen al camp del Blanes es proclamaran campions de lliga.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sería bonito firmar la salvación en el campo en el que debutamos en nuestro retorno a Segunda...

Espero que los jugadores, pese a lo complicado de la situación económica, les queden fuerzas para volver a dar todo de sí.

¡Adelante Girona!

El Recibimiento ha dit...

'¡A por ellos, Oé!'. ...
Mucha Suerte ganar seria lo mejor