dimarts, 27 d’abril del 2010

Potser, potser, pot ser, serà

És difícil, és dificil de vegades transmetre el que sentim, però les imatges que els nostres jugadors ens transmeten ens ho fa més fàcil, potser reiterem la paraula transmissió i en el partit més important de la temporada a Montilivi serà molt important aquesta transmisió, per la nostra part en aquest article intentem transmetre la mateixa il.lusió dels "foreros", dels penyistes immortals, dels seguidors i dels membres de totes les penyes del Girona F.C. quan diem plegats: "és molt fàcil sentir-nos identificats amb uns jugadors que passi el que passi es deixen la pell al camp".
Segurament quan estem fent aquest article, en Manolo, César, Franchu, Paco, Cristina i un munt de gent que vindrà a Montilivi, ara estan retallant papers per fer confetti, és així com es fa un equip de primera.

3 comentaris:

Bienadicto16 ha dit...

PENYA IMMORTALES,SOYS SIMPLEENTES LOS MEJORES!!!!!EL AMBIENTE QUE VIVIIS EN LOS PARTIDOS ES EXCELENTE. EL AÑO QUE VIENE TENDREIS NUEVOS ALIADOS!CONTAD CONMIGO Y MIS ACOMPAÑANTES!!!
A VER SI ESTE SABADO VOLVEIS A DEMOSTRAR LOS QUE SOYS.....
UN EJEMPLO A SEGUIR POR TODOS LOS AFICONADOS!!!!!

Fran ha dit...

Este sábado hay que aprovechar que es festivo para estar todos con el Girona haga el tiempo que haga y dejarnos la garganta animando. El gallinero anda revuelto con el tema del dinero y es necesario que los jugadores sientan que detrás de ellos tienen una afición que les apoya.

De esta manera será más difícilque pueda a ver un desplome en lo deportivo.

¡Vamos Girona!
Sempre Immortals

Unknown ha dit...

ESTE SABADO HAY QUE GANAR PARA QUEDARNOS MUY CERCA DE LA PERMANENCIA VAMOS GIRONA. TODOS A UNA CON EL GIRONA .SUERTE.