divendres, 23 d’abril del 2010

Per tenir un Girona de primera hem de fer créixer la massa social

Si sou detractors de l'actual consell d'administració del nostre club, després de llegir aquest article potser pensareu que ens estan utilitzant com passerells, no és així, avui fem aquest article per a explicar una trobada de les penyes amb l'actual junta directiva, una trobada que ha creat molta il.lusió, no tan sols als socis de les nostres respectives penyes sinó també als aficionats que setmana a setmana i dia a dia ens empenyen a mantenir el mateix entusiasme amb el que vam començar el primer dia que vam visitar Montilivi.
De manera objectiva us direm que en Jonathan Martínez ha arribat al nostre club amb molta il.lusió i humilitat, "sóc un novato i vinc a fer tot el que pugui per a fer créixer la massa social del Girona amb el vostre ajut". Avui no arribava sol, en Juanjo, futur president de la penya del Girona de Blanes, amb tres socis més d'aquesta penya que encara que no estigui constituïda ja porta més de quaranta persones a Montilivi cada quinze dies, l'acompanyaven. Al Bon Ibèric també s'ha trobat amb els membres de la nova Penya Guixols Costa Brava, el Girona creix i creix fora del que és la ciutat perquè si el Girona el fem gran el farem tots els que vivim a les comarques gironines, perquè el nom de Girona ens representa a tots, potser algun dia en comptes de recuperar l'esperit de l'ascens, intentarem recuperar l'esperit de Vista Alegre, veïns de Bàscara ens explicaven que anaven en bicicleta fins a Girona per a veure el partit del nostre club i quan tornaven els que no tenien bicicleta els esperaven com herois per a escoltar-los com havia anat el partit.
El més important de la reunió d'avui és que com a dit en Jonathan que això no quedi en paraules, si la reunió a estat un èxit o un fracàs s'ha de veure en fets i de ben segur que amb la il.lusió amb la que tots ens l'hem agafat tindrà una recompensa important al nostre cor.

13 comentaris:

Penya Curta GFC ha dit...

Magnífica notícia, per part nostra ja sabeu que tenim el vot delegat a en Jose o en Jesús dels Mikis. Només dues propostes:

1. Tema merchandising del Club, és urgentíssim fer 2 o 3 models oficials de bandera del Girona FC de 1'50 x 90 cm. Hi ha diverses empreses que les poden fer però per posar l'escut cal el permís del club.

2. Tal i com han fet centenars de clubs, ham d'enregistrar un CD amb l'himne i diversos càntics que s'entonin a Montilivi, els cantants serien les penyes però també ens caldria cert suport del club. Es podria distribuir a l'estadi amb el nom de: la veu de Montilivi o el que us sembli...

Força Girona!

BIENADICTO16 ha dit...

Estic totalment d'acord amb les propostes de la penya Curta. Apart,crec que cada cap de setmana l'autobus del girona fc hauria d'estar en algun poble de la provincia recaptan nous abonats. I si la grada nova s'ignaugurès aquest any,haurien de convidar a un munt de colegis de tota la provincia, X persones per cada colegi,ya siguin alumnes ,familiars,amics,lo que sigui. Tambe crec que les penyes haurien de gaudir d'invitacions en els partits,perque som nosaltres(me incluyo,encara que no sigui)els que anem menjant la olla a gent perque vinguin a montilivi aveure si els agrada i s'enganxan a la gironamania.
En fi, Pepe,tendrias que abrir algo para ir poniendo las propuestas de los aficionados para que lleguen al Jonathan o que el habra un post en el foro.
Haver si entre todos conseguimos que el año que viene sea inolvidable.
Sueño con un montilivi lleno,animando el equipo,lleno de banderas i bufandas rojiblancas y un equipo luchando por algo mas que evitando el ascenso!
VAMOS GIRONA FC!VAMOS AFICIONNN!!!!

Anònim ha dit...

Magnifica noticia, ojalá se vaya incrementando el espiritu por las gradas, ojalá cada partido la gente anime mas y esté mas involucrada con el club.
De mi parte tendréis el maximo apoyo posible ... el ambiente ha de ser espectacular, hemos de animar a tope !!
Amunt Girona FC !!

César

Anònim ha dit...

Si claro en 3a y 2aB solo estaba la Immortal en Montilivi y con la permanencia del año pasado de repente han empezado a crearse peñas nuevas: Penya Girona de Blanes, Penya de Celrà, Penya Curta, Penya Guixols Costa Brava... Y la de Blanes que dicen que son mas de 40 personas pues no es que se note mucho porque en los partidos se puede escuchar hasta a Narcis Julià dar ordenes. En fin...

Penya Curta GFC ha dit...

Pel darrer comentari:

A segona B i tercera també hi havia els supporters que hi són desde fa sis anys i d'altres penyes com la nostra ja hi érem però no funcinàvem com a penya.

En tot cas tant de bo es crein més més i segueixin l'exemple de la immortal, de tota manera si prefereixes que només entrin al camp les 150 persones que hi anaven fa tres anys em sembla un opinió respectable però no l'entenc.

Força Girona i tant de bo es crein més oenyes i s'animi a venir gent que no ha vingut mai a Montilivi!

Força Girona!

bienadicto16 ha dit...

Quan l'equip jugaba a tercera i segonab,la gent de la resta de la provincia tenia tot el dret ha ser dels equips dels seus pobles i ciutats,ya que jugaban a categories similars. Ara el Girona s'està convertint en l'equip de la provincia i per això s'estàn formant penyes. Un 10 pels immortals i Supporters que ya seguien als seu equip ,però es normal que en una ciutat com Girona i haguèssin almenys un parell de penyes del seu equip.

Anònim ha dit...

Los Supporters funcionan como peña desde la 2aB no desde hace 6 años.
Y no te estoy diciendo que vengan 150 personas al estadio te estoy diciendo que la gente son unos chaqueteros que SOLO SON DEL EQUIPO CUANDO QUEDA ''CAMPEON''(ascenso) y antes solo estaban la Immortal y los Comando Gerona y en 3a estubieron la Immortal y los Som'hi Nois, en 2aB estas dos peñas y los Supporters que se hicieron peña con el ascenso a 2aB y ahora en 2a los Supporters ya no son nadie en Montilivi, y de repente han aparecido 40 peñas nuevas justo con el ascenso a 2a que antes no estaban.

Anònim ha dit...

Pero sea como sea la Penya Immortal Girona siempre esta ahi.

Fran ha dit...

¡Haya paaaz!

La cuestión es que seamos quien seamos demos un poco de calor a Montilivi. Que eso de que se oye a Narcís Julià dar órdenes es verdad... he visto velatorios más animados.

Venga que entre todos lo conseguimos.

¡Vamos Girona! Sempre Immortals

Bienadicto16 ha dit...

PEPE HAY QUE HACER ALGO RAPIDO PARA EL PARTIDO CONTRA EL CORDOBA!HAY QUE EMPEZAR YAAAA!!!!!VOLVAMOS A RECUPERAR EL ESPIRITU DEL ASCENSO Y LA CONFITADAAA!!!!CALENTEMOS EL PARTIDO DESDE YAAAAA!!!!!Y QUE LA PRENSA SE HAGA ECO DE TODO!!!VAMOSSS TU TIENES LA LLAVE!!! HAY QUE CAMBIAR LA DINAMICA,SI LOS JUGADORES SABEN QUE EL PÚBLICO ESTARÁ A TOPE,ELLOS TAMBIEN LO ESTARÁN. ADEMAS ES FESTIVO ,HABRÁ UNA BUENA ENTRADA. DEDIQUEMOS UN POCO MAS DE TIEMPO AL GIRONA ESTA SEMANA Y CALENTEMOS ELPARTIDOOOO!!!!!
VAMOSSSSSSSSS!!HAY QUE MANTENERSE SIN SUFRIR!!!!!!

Anònim ha dit...

Lo que hay que hacer es juntar a todas las peñas en un punto del estadio y animar todos juntos y ya esta hombre no cada uno en una punta del campo.

Anònim ha dit...

Esta es una muy buena opción, la unión hace la fuerza y aunque estemos todos dentro del mismo estadio estoy convencido de que si estuvieran las penyas juntas en un mismo sector el calor que recibirían los jugadores sería mucho mayor,por otro lado la gente se animaría más a apoyar a las penyas!!! cuando crezca la masa social ya habrá tiempo de dividirse en sectores pero ahora somos pocos en el estadio y si no nos unimos no se nos escuchará lo suficiente... AGRUPACIÓN DE PENYAS a uno de los goles YAAAA!!!! Por probar no se perderá nada y si que podemos sumar a hacer más grande nuestro querido club. Es mi humilde opinión.

Anònim ha dit...

PORQUE EN GIRONA NO HAY TIENDAS CON LA CAMISTEA DEL GIRONA FC? ZAPATILLAS DE ESTAR POR CASA? O BANDERAS BUFANDAS ETC ETC ...SI OS PASEAIS POR TARRAGONA LAS TIENDAS TIENEN DE TODO DE SU EQUIPO! FORÇA GIRONA!