diumenge, 24 de gener del 2010

"Poseu-li un ciri a Sant Jorquera"

El títol de l'article és el missatge que ens ha enviat en Josep Garolera un cop ha acabat el partit, en Josep que porta més de dos mesos a l'hospital avui es mereix el dia que ha viscut. Aquest matí ha rebut una pilota signada per tots els nostres jugadors, ens ha informat que si no és la propera setmana, la següent ja sortirà de l'hospital i a una persona que el dia de Las Palmas quan portava un mes i mig a l'hospital ens va enviar un altre missatge pel mòbil dient "no es pot perdonar tant, ànims companys", tot el que fem queda petit.
Us vam prometre un article d'en Jordi Fullà, el tindrem demà quan torni o dimarts, hem viscut el partit amb ell abans, a la mitja part i després del partit, però per les seves paraules la sensació que ens ha quedat als que hem escoltat el partit per la radio és la imatge que reflexa aquesta fotografia d'uns quants seguidors que ens hem aplegat a una taula del Bon Ibèric.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡¡Ánimo Garru!!

Dentro de nada otra vez en Montilivi, ¡vente al gol sur!

Por cierto, grande el empate de hoy y grande Jorquera. En un equipo como el nuestro enfadarse mucho con los fallos es tontería, porque lo mismo al siguiente partido te encuentras con una actuación destacada como esta. Es la realidad de los clubes pequeños.

¡Vamos Girona!