dimecres, 20 de gener del 2010

Partit a Vallecas

Bé amics, no ens hem equivocat, ja sabem que aquest diumenge el nostre equip juga un importantíssim partit a Murcia, precisament l'article i la crònica del partit ens ho farà un dels nostres joves seguidors, en Jordi Fullà qui divendres sortirà cap a terres murcianes per a presenciar en directe un partit que ens ha de servir per a aconseguir a la meitat del camí, la meitat dels punt necessaris per a arribar a la meta amb l'objectiu complert.
Ja l'any passat en Jordi va anar a veure el nostre equip allà i quan va arribar ens va fer una crònica molt extensa i maca a través d'un comentari de l'article del bloc, aquest any es veu amb cor de fer ell l'article i amb la il.lusió amb la que ens ho ha proposat segur que ens farà gaudir a tots.
Però bé, el títol és per a presentar-vos el proper desplaçament de la penya, serà a Vallecas. Més endavant parlarem amb tot detall del viatge, avui només us direm que sortirem de Girona a les 23,45 hores del divendres 12-2-10, dissabte al matí, els seguidors que vulgueu, podreu disputar un partit contra l'equip d'aficionats de la federació de penyes del Rayo, després del partit farem un dinar de germanor amb ells, si el partit del primer equip és dissabte a la tarda tornarem a Girona diumenge al matí i si juguen diumenge tornarem després del partit. El preu del viatge és de 120 euros per als socis de la penya i de 130 euros per als simpatitzants, el preu inclou el viatge amb autocar, l'entrada, una nit d'hotel i el dinar del dissabte. Si voleu gaudir d'un cap de setmana espectacular ja podeu passar per la nostra seu el bar Bon Ibèric per a omplir els fulls d'inscripcions i fer efectiu l'import. La data límit d'inscripcions és el 5-2-10 ja que hem de comunicar a l'hotel el nombre d'habitacions.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

OLE!!!!!!!!! ESA AFICION DEL GIRONA QUE NUNCA FALLA HAY QUE IR A MADRID EHHH A LLENAR EL AUTOBUS FORÇA GIRONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Que ganas tengo de ir "a Rayo"... solo con que esté la mitad de bien de cuando fuimos "a Levante" será un gran desplazamiento.

Ánimo a todo el mundo a apuntarse. ¡Vale la pena!

¡Vamos Girona!

Fran ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

En el comentario de antes es "animo" en lugar de "ánimo", que me he equivocado.

ANTONIO RODRIGUEZ ha dit...

SALUDOS A TODA LA GENTE DE GIRONA DESDE GRAN CANARIA ANIMO Y A POR EL RAYO QUE ESTARIA BIEN PARA NOSOTROS TAMBIEN,UN SALUDO MUY GRANDE Y ESPERAMOS VERLES AQUI PARA TRATARLES COMO MINIMO IGUAL ANTONIO YNOELIA PEÑA EL RECIBIMIENTO

Anònim ha dit...

VAMOS GIRONA HAY QUE SALIR DE ESA ZONA PARA JUGAR MAS TRANQUILOS Y DIFRUTAR DE ESA AFICION QUE ES DE 10 UN SALUDO ORLANDO.

El Recibimiento ha dit...

Los 3 puntos que viajen a Girona
Mucha suerte..........