dissabte, 8 d’agost del 2009

Dani, va per tu

Tot i que no fem la crònica dels partits de pretemporada del nostre equip al bloc perquè considerem que és una part més de la seva preparació i el joc, amb els seus defectes i virtuts no tindran res a veure amb el que veurem a la lliga, avui ens sentim obligats a explicar el que hem viscut al camp del Banyoles. Els que ens acompanyeu en aquest moment sentiu el mateix dolor que nosaltres.
Com cada any, anem a Banyoles per a escalfar motors, perquè ens trobem gent entesa en futbol i que ens reben sempre amb els braços oberts a més ens dona l'oportunitat de saludar a antics companys de batalles, ells des de la gespa i nosaltres des de la grada, com en "Bollicao" Soldevila a la fotografia o en Curós, Planagumà, Corominas i el mestre dels entrenadors gironins Xavi Agustí. Tot era una festa, però cinc minuts abans d'acabar la primera part, quan la nostra vocal la Cristina ha rebut el missatge de que en Dani Jarque, amb la seva dona embarassada, havia mort, el futbol ja havia quedat en un segon pla.
Veure l'humiltat d'en Gerad quan li dèiem que avui era el primer dia que havia d'exercir de capità en moments durs per a recents companys d'en Dani, veure com ha aguantat en Toni al cantó d'en Cristóbal tota la segona part i veure les mans al cap d'en Cristóbal quan en Toni li ha donat la noticia un cop acabat el partit, ens fa fer aquest article perquè el d'avui no ha sigut un partit més de la pretemporada.

1 comentari:

GFC1930 ha dit...

Descanse en paz Daniel Jarque.

Ánimos a todos los aficionados del Espanyol.