dimecres, 29 de juliol del 2009

"Entre tots ho hem fet realitat"

Sí amics, el Girona F.C. es convertirà en SAE gràcies al suport de tots els gironins i a la gran feina feta pels seus directius en aquest procés de conversió de l'entitat, com ens ha dit en Jordi Miró aquesta tarda quan ens hem adreçat a ell per a felicitar a tota la junta i donar-los les gràcies pel seu esforç "entre tots ho hem fet realitat".
Des d'un principi estàvem convençuts de que ho aconseguiríem, en la situació econòmica del moment era una feina molt complicada però la dificultat és el que fa que els gironins ens sentim més units i ens fa treure el millor del que portem a dins i és en aquestes situacions quan ens sentim més orgullosos d'haver nascut o de viure a les comarques gironines. El fet d'avui no és una qüestió esportiva, va més enllà, ja que ha sigut com quan tenim un problema a casa nostra tota la família posa fil a l'agulla per a resoldre'l.
Enhorabona i gràcies a tots i molt especialment als directius que quan fan quelcom que no ens agrada han d'escoltar els nostres retrets, en aquesta ocasió s'han guanyat l'admiració de tothom.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran Girona! i Gran Foto!

Oscar Duarte ha dit...

Enhorabuenaaaaaaaaaaa.
Sin duda la mejor noticia de la pretemporada.

Anònim ha dit...

Cuando se puede hacer socio del Girona, porque yo soy del año pasado y aun no sé nada de nada de cuando van a hacer la campaña de los abonos.