dissabte, 18 de juliol del 2009

Unanimitat

Unanimitat, aquesta es la paraula que resumeix el que ha sigut l'assemblea de socis de la penya avui, tots els punts de l'ordre del dia s'han aprovat afirmativament per tots els assistents, per als que tenim la sort de gestionar les il·lusions del gran grup humà que composa la penya ha estat un gran dia ja que el recolzament rebut pels més de vint socis que ens hem aplegat al Bon Ibèric vol dir que estem en perfecta sintonia tots plegats.
Hem tancat la temporada amb un petit superhàbit de 110 euros, cosa que s'ajusta a la llei d'associacions sense ànim de lucre, som una associació sense cap afany recaptatori i intentem que totes les nostres il·lusions les puguem aconseguir al més baix cost, escoltar les paraules de satisfacció de tots els socis assistents a la reunió ens diuen que anem pel bon camí, fem aquest comentari ja que no només s'han aprovat els comptes i el pressupost de la temporada que ve sinó que a més la junta ha rebut totes les paraules que us podeu imaginar de suport.
A part de la junta actual no s'ha presentat cap altra candidatura per la qual cosa ens tindreu quatre anys més, generalment un càrrec et crema, però el treballar pels magnífics socis de la penya no només no et crema sinó que et fa agafar-ho amb molta més il.lusió cada vegada.
Tot i que des de fa uns dies no havíem actualitzat el bloc, la junta ha estat treballant, un dels punts de l'ordre del dia era el de Publicitat, l'assemblea d'avui ha estat patrocinada que la cia. AXA, cia. capdavantera a les assegurances i íntimament lligada a l'esport a part d'oferir a tots els socis de la penya un descompte a la seva assegurança de salut d'un 15%, farà entrega la setmana que ve d'un petit detall a tots els assistents a l'assemblea.
Potser uns dels moments que ha despertat més eufòria ha sigut quan hem presentat la samarreta de la nostra penya, en David Fernández, president de la penya Ibusuki Hiroshi i membre molt actiu de la nostra, moments abans de començar l'acte ens ha portat una prova, no cal fer cap comentari ja que una imatge val més que mil paraules.
L'últim punt de l'ordre del dia era precs i preguntes, tant en aquest punt com a la conversa al pica-pica ofert per la penya després de l'assemblea eren preguntes relacionades amb el nostre Girona F.C., tema accions i fixatges, el fet de que la majoria dels socis de la penya siguin accionistes explica aquest neguit, la veritat és que no hem pogut donar cap resposta ja que des de que va acabar la temporada no hem parlat ni amb en Jordi Miró que és el més semblant al directiu del departament social del club que no ha existit amb l'actual junta i és un dels retrets que hem fet, ni amb en Javi Salamero cap de la direcció esportiva, entenem que ja tenen prou feina per assolir, un el màxim d'accionistes i l'altre el màxim de jugadors per a fer-nos gaudir com hem gaudit aquesta temporada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ni Cuba están todos tan de acuerdo con todo... jejeje

Ahora en serio, toda esta unanimidad de los socios a la hora de valorar vuestra gestión es fruto de vuestro buen hacer al frente de la peña.

Enhorabuena y a seguir así.