diumenge, 15 de març del 2009

Gran partit del Girona

Primer de tot donar ànims a en Chechu que a manca de les proves que es farà demà, la lesió patida avui el pot deixar un parell de mesos fora de l'equip. Del partit només podem dir que els nostres jugadors una vegada més s'han deixat la pell al camp. Una gran primera mitja hora de partit i uns últims minuts a l'heroica com ens tenen acostumats, amb deu han demostrat que tenim un equip molt fort psíquica i físicament. Molts trobareu a faltar una crítica contra l'arbitre per a explicar l'empat a zero final, entenem que l'arbitre és un factor més d'un partit, de la mateixa manera que un davanter pot llençar als núvols una pilota davant de porteria sense porter, un arbitre també es pot equivocar o tenir un mal dia, al final el que queda és el resultat i les sensacions que deixa l'equip, una vegada més els nostres jugadors han fet sortir a tots els que hem anat a Montilivi orgullosos de tenir-los al nostre club.
Com ja us vam dir a l'article anterior avui hem estat amb en Pepe Puchades i tot l'equip de retransmissió de LP Punto Radio que ha ofert el partit per a tots els aficionats del Levante UD, com comentava en Pepe al dinar, el futbol ens dona l'oportunitat de conéixer gent meravellosa, com sempre diem un partit no són només els 90 minuts i l'estona que hem passat amb ells ha sigut una prova més. El que ha sigut president de la federació de penyes del Levante durant molts anys, curiosament sense haver estat anteriorment president de cap penya, ens ha aportat molta informació que esperem fer-la servir per a que tots els que sou socis de la nostra penya us sentiu més contents de pertànyer a aquesta entitat.


1 comentari:

Anònim ha dit...

os queria preguntar donde puedo encontrar los dorsales para la camiseta del Girona, en el decathlon lo acen pero el numero todo negro, sin el borde plateado como el orginial. si vosotros sabeis algo porfavor.

muchas gracias.