dimarts, 24 de març del 2009

Desplaçament a La Romareda

Amics, pel primer cap de setmana d'abril tenim una cita amb un altre dels camps que sempre havíem somiat visitar com a seguidors del nostre equip, La Romareda. Encara no sabem si el partit serà dissabte o diumenge però ja us podem anunciar que tenim els fulls d'inscripcions per al viatge a la nostra seu, al Bar Bon Ibèric, situat al carrer Pamplona número 3 de Girona, al barri de Sant Narcís.
Sortirem el dia del partit a les 7 del matí des de la Plaça Poeta Marquina per arribar al migdia a Zaragoza, pararem a prop de la Pilarica i després de dinar anirem cap al camp. Un cop acabi l'encontre tornarem cap a Girona.
Els preus del desplaçament són de 45 € per als socis de la nostra penya i de 55 € per als nostres simpatitzants, el preu inclou el viatge amb autocar i l'entrada. Quan vingueu a omplir els fulls i fer efectiu aquest import us preguem ens indiqueu a l'apartat d'observacions del full si voldreu dinar amb nosaltres. Ja estem mirant els menús de diferents restaurants de la zona però heu d'entendre que és una mica complicat l'organització d'un dinar conjunt per un nombre elevat de persones i més sense saber fins a última hora el número de comensals, tot i així estem treballant per a repetir el bon moment que vam passar plegats al dinar de diumenge a Donosti, si no podem trobar un lloc que s'ajusti en capacitat i preu del menú al mateix autocar us recomanarem diferents establiments per a que pugueu encarregar la taula al que més us agradi. Bé també sabem que molts us estimareu fer un tapeo pels molts de bars de la zona.
La data límit per a les inscripcions és el 2 d'abril ja que a partir d'aquesta data ja no ens quedarà marge per a encarregar, si s'escau, un altre autocar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

amics de la penya, ens trobarem a la romareda, yo anire pel meu compte, per qedarme alla el diumenge també, espero q no es repeteixi el mateix q al camp del nastic, pq per sortir a disfrutar del teu equip y q pasi aixo..... a guanyar a la romareda!!!!1-2 nucci17

Anònim ha dit...

q pringat nano, ho dius pels ultras?
No estan per bromes ara, ja ho saps. encara que alguns encara hi van a veure el seu estimat club.