dijous, 19 de març del 2009

Anoeta

Amics, ja tenim tot a punt per a acompanyar al nostre equip a uns dels camps més importants de l'estat, Anoeta, situat al barri d'Amara va ser inaugurat a l'estiu del 1993, te una capacitat per a 32.000 espectadors per la qual cosa els molts d'aficionats gironins que anirem haurem de cridar molt per a que es noti la nostra presència, sabem que a part dels 50 seguidors que viatgem amb la penya ens trobarem a molts de vosaltres que anireu particularment, tindrem l'oportunitat de gaudir d'un moment que fa només un parell d'anys era impensable, disputar un partit de lliga en aquest estadi contra l'Erreala.
L'autocar de la penya sortirà divendres a les 23'45 hores per a passar tot el cap de setmana a Sant Sebastià. De bon matí arribarem a l'hotel Ametzagaña, gràcies a l'amabilitat dels seus responsables i a les gestions fetes per en Mariano Portoles, sigui quina sigui l'hora d'arribada podrem disposar de les habitacions, després del viatge fet de nit ens anirà molt bé poder relaxar-nos una mica a les nostres habitacions sense haver d'esperar una hora determinada per a poder accedir a aquestes, a més quan pugem a l'autocar ja sabrem al número d'habitació que hem d'anar. L'hotel no és al centre de la ciutat, està a uns quatre quilòmetres de la platja de la Concha però creiem que això no serà impediment per a que passem un cap de setmana inoblidable, les facilitats ofertes per a una organització tan complicada d'aquest tipus de viatge i la garantia d'en Mariano ens va fer optar per aquest establiment.
Tot el dissabte el tindrem lliure per a visitar aquesta bella ciutat, qui més qui menys ja pensa en el chiquiteo pel carrer del Puerto a la part vella, el passeig per la platja de la Concha i una llarga nit de festa. Bé, també haurem de descansar ja que diumenge ens espera un gran dia, un cop haurem esmorzat, amb les entrades ja a la butxaca anirem cap a l'estadi per a deixar aparcat l'autocar i dinar a un dels molts restaurants que es troben a prop, així no tindrem el neguit d'arribar tard a l'encontre ja que com sabeu, quan juguem a les cinc l'hora del dinar passa volant.
Ja ens hem posat en contacte amb els nostres amics de la penya Altza, en Joseba i el seu president en Paco i la veritat és que estem desitjant que arribi el moment de tornar-nos a veure, ens han dit que de seguida que arribem els hi fem un truc per anar a l'hotel. Estem segurs que aquest retrobament enfortirà encara més els llaços d'amistat entre les dues penyes.
Moltes són les coses que tenim previstes per a aquest viatge però deixeu que us l'expliquem a la tornada ja que si ho diem tot ara no us podrem dir res al proper article.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Esos pintxos!

El viaje tiene muy pero que muy buena pinta... si ganamos ya será la repanocha.

¡Vamos Gironaaa!