divendres, 3 d’octubre del 2008

Llevant-Girona, 18.30 diumenge 12


Hem esperat una mica fins a tenir l'horari i el dia confirmat per anunciar-ho, penseu que la mateixa dificultat que hem tingut nosaltres l'ha tingut el Girona. La veritat és que si tots pensessin amb les dificultats d'organitzar un viatge i ja no parlem de seguidors, sinó d'unes quarantes persones oficials que mou un equip estaria bé que hi hagués una reunió entre tots els directius de la segona per a que no semblés que juguem una partida de pocker. Sabem de les dificultats a l'hora de programar aquest viatge que ha tingut el nostre club i esperem que no caigui en el parany de pagar amb la mateixa moneda.
D'altra banda estem molt contents perque a hores d'ara ja ens han confirmat més de vint persones que viatgen amb nosaltres a València.

5 comentaris:

Penya Miki Albert - Girona F.C ha dit...

Benvolguts amics. Sento dir-vos que per problemes de feina no asistirem al partit de Llevant. El primer desplaçament el farem a Murcia. És previst que ens desplacem a Osca, Saragossa, Tarragona i Castellò. Esperem poder fer pinya tots plegats fora dels radicalismes que es respiren a la resta de penyes dle Gol Sud.
El proper partit ja durem la nostre pancarta, estem al gol sud al costat del còrner del costat de tribuna i de moment som 10 socis amb possibilitats d'arribar a la vintena en poc temps.

Anònim ha dit...

Com ja us vam comentar diumenge, esperem viatjar força tots junts. Ja sabeu que teniu la nostra penya per si necessiteu quelcom.
Pepe

Anònim ha dit...

PEPON!!!!!!!!!! ABA ABA ABA ABA ABA!!!!!!!

Anònim ha dit...

PEPON!!!!!!!!!! ABA ABA ABA ABA ABA!!!!!!!

Anònim ha dit...

CASI CASI CASIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! GANAMOS!!!!!!!!!!!!!!!! GIRONA ES LA MEJOR PEPON!!!! LA LA LA ESTE SEBADO CON LA REAL SOCIEDAD A MUERTE