dimecres, 8 d’octubre del 2008

Camí de València

Avui ja us podem presentar el programa de la sortida del proper diumenge cap a València, a hores d'ara ja som trenta persones les que hi anem però esperem omplir l'autocar ja que amb la proximitat del partit sempre s'anima molta més gent.

Bé, començarem per dir que hi ha hagut una petita variació a la sortida. Marxarem directament de la PL. POETA MARQUINA a les 8 del matí cap a València sense passar per la nostra seu com havíem anunciat. Te una explicació, els matins dels diumenges són els únics moments de festa setmanal que es donen els gerents del bar de la nostra seu i tot i que ja estaven disposats a obrir hem cregut que per 45 minuts que podíem estar esperant l'autocar, no valia la pena fer-los matinar.

Un cop arribem pararem un moment a l 'estadi Ciutat de València per si hi ha algú que prefereixi dinar a una altre restaurant diferent al que hem encarregat taula, pugui baixar. Qui prefereixi dinar en colla podrà gaudir d'una magnífica paella feta amb forn de llenya a un restaurant de molta anomenada i de pas obligat pels qui volen conèixer un dels símbols gastronòmics de la ciutat llevantina, el Restaurant Casa Clemencia. El preu del menú, 25 Euros creiem que s'ajusta al que ens pot costar un dinar normal d'un diumenge i penseu que si ja aquí a Girona és difícil trobar lloc per dinar una família el dia del Pilar, imagineu-vos trobar un restaurant a una altra ciutat per a 50 persones. Aquest restaurant tot i que es troba al mig de la ciutat està a 3 quilòmetres del camp per la qual cosa haurem d'anar amb l'autocar.

Després de dinar anirem tots cap al camp i un cop ja tothom tingui la seva entrada, el preu pel visitant major de 4 anys és de 25 Euros, si tenim temps, una comissió de l'expedició gironina anirem al local de la penya del Llevant Açí Hi Ha Granotes Torrefiel. Aquesta setmana hem estat parlant amb el seu president en Joan Antoni Merino i la veritat és que són unes persones molt amables, fins i tot ens van oferir el seu local per fer un dinar plegats però la manca d'espai del mateix no ens ho ha permès, de totes formes, volem correspondre a la seva invitació i si el temps ens ho permet volem passar un moment per la seva seu.

Després de veure la gran victòria del nostre equip tornarem cap a Girona i esperem ser aquí cap a les 2 de la matinada.