dijous, 31 de desembre del 2015

Quines i joguines


Aquest 2015 els gironistes les hem vist de tots colors. Victòries (moltes) i derrotes (poques i doloroses). Incertesa pel futur del club i seguretat amb el canvi d'accionistes majoritaris. Fer gols com xurros i suar per fer-ne un. Un any bipolar, sens dubte. A la penya som coneguts pel nostre optimisme i donem bona nota a aquests dotze mesos. Els moments bons, els amics que hem fet i l'orgull amb el que hem passejat el nostre sentiment blanc-i-vermell arreu han superat amb escreix els instants amargs.


Un d'aquests moments agradables el vam compartir més d'una cinquantena d'immortals durant la quina nadalenca que vam celebrar el passat diumenge al 106. Un ambient familiar i molt gironista va regnar al llarg de les cinc jugades que vam engegar. Els petits i momentanis inconvenients tècnics van quedar en divertides anècdotes que van formar part d'un xou del que en van sortir especialment contents els guanyadors dels cinc pernils que vam repartir i els afortunats que van cantar les línies.


I d'una activitat que ens fa feliços a una amb la que volem portar alegria als que més ho necessiten. Des del passat cap de setmana estem col•laborant amb la RECOLLIDA DE JOGUINES solidària organitzada pel Girona FC. Si voleu donar un cop de mà al club per ajudar als Reis Mags a fer que aquestes festes cap nen es quedi sense regal, podeu portar les vostres joguines al 106 i el proper dia 4, coincidint amb el partit contra el Valladolid, les durem a Montilivi.


En la darrera entrada parlàvem de les necessitats ofensives de l'equip... i ja tenim regal de Nadal. Dejan Lekic, davanter serbi amb experiència a la Primera Divisió, arriba a Montilivi amb l'objectiu d'obsequiar-nos amb un bon grapat de gols que ens facin pujar llocs a la classificació con l'escuma del cava amb el que brindem per un bon any per tots els nostres amics. Feliç i blanc-i-vermell 2016!